OCIJENI
Adresa: Ventilatorska 9
10250 Lučko
Telefon:
01 6531 087 01 6531 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstveni servis - knjigovodstvo za poduzeća - računovodstvo i knjigovodstvo Lučko - knjigovodstvene i računovodstvene usluge za zastupnike osiguravajućih društava - financijsko knjigovodstvo - porezno savjetovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Računovodstveno-knjigovodstvenog servisa „ATROPOS" d.o.o.

Društvo za računovodstvene usluge „ATROPOS"  pomaže poduzetnicima pratiti njihove financijske aktivnosti.
Brinemo o vašim knjigama, kako bi Vama ostalo dovoljno prostora i vremena usredotočiti se na razvijanje vlastitog posla.
Poslujemo od 1998. godine, pa vam svojim iskustvom možemo pomoći u lakšem "plivanju" kroz uzburkane administrativne vode.
Ovisno o potrebama klijenta vršimo računovodstvene usluge na našem operativnom sistemu ili sistemu klijenta putem vanjskog povezivanja.

Naše usluge obuhvaćaju OSNOVNE računovodstvene usluge koje podrazumijevaju vođenje poslovnih knjiga na temelju primljenih knjigovodstvenih isprava i to: dnevnik, glavnu knjigu, pomoćne knjige (analitiku kupaca i dobavljača, osnovnih sredstava...), vođenje knjiga ulaznih i izlaznih računa, te izrada svih financijskih i statističkih izvještaja i obračuna u skladu s propisima i potrebama vašeg društva.

Također, naše usluge uključuju i kadrovsku evidenciju, obračune plaća i honorara, te uz to vezanu izradu izvještaja i korespodenciju.

Ovisno o vašim potrebama moguće su i dodatne usluge kao što je vođenje robno-materijalnog knjigovodstva (izrada primki-kalkulacija, obrada ostalih promjena vezanih za zalihe), izrada izlaznih računa, vođenje blagajne, prijave i odjave radnika na Fond mirovinskog osiguranja...  

Sve dodatne informacije o našim uslugama možete dobiti putem telefona ili e-maila. 


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI