OCIJENI
Adresa: Ante Topića Mimare 12
10000, Zagreb
Telefon:
01 3790 348 01 3790 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://koinknjigovodstvo.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo, računovodstvo, porezno savjetovanje za obrtnike, porezno savjetovanje za poduzetnike Malešnica Zagreb, knjigovodstvo za obrtnike, knjigovodstvo za poduzetnike, knjigovodstvo za samostalne djelatnosti, knjigovodstvo za udruge
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Koin d.o.o. knjigovodstveno je poduzeće s više od 25. godina iskustva u vođenju poslovnih knjiga kako za obrtnike, tako i za poduzetnike. Tijekom tog razdoblja stekli smo kvalitetan uvid u sve potrebe poduzetnika i obrtnika, stoga ni ne čudi što nam je veliki broj naših klijenata ukazao povjerenje i ostao s nama od samih početaka.

Osnovna premisa našeg poslovanja je međusobno povjerenje između klijenta i nas i smatramo da je to neizostavni dio uz našu stručnost i uredno poslovanje klijenta da bi obje strane dugi niz godina surađivale i bile zadovoljne takvom suradnjom.

Pružamo usluge za poduzeća, obrte dohodaše i dobitaše, a cijene formiramo individualno nakon upoznavanja sa budućim klijentima prema dogovoru.


Obratite nam se sa punim povjerenjem za više informacija putem telefona ili emaila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3790 348 01 3790 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI