OCIJENI

Što osteopatiju čini tako uspješnom?

1 pregleda/dan | Objavljeno: 31.03.2024. 21:36

Osteopatska medicina ima vrlo efikasna rješenja u cilju rješavanja ovakvih primjera.
Uklanjanjem napetosti i uzroka kroz palpatorne i manuelne tehnike, tijelo vraća svoju prirodnu sposobnost da funkcionira samostalno dobivajući dovoljno kisika i hranjivih tvari i pokreće proces samoregulacije odnosno izlječenja.
Primjena ove metode smanjuje potrebe za lijekovima, djeluje na brži oporavak kod bolesti, povećava efekte nakon operativnih zahvata i pruža tijelu dodatanu potporu za vrijeme uzimanje neke druge terapije.
Zbog holističkog pristupa, odnosno usmjerenosti na cijeli organizam, osteopatija predstavlja vrlo efikasnu manuelnu tehniku koja potiče fiziološko stanje tjelesnih struktura, održava funkciju svih sustava tijela (lokomotorni, neurološki, gastroenterološki, urogenitalni, kardiološki, pulmološki, endokrinološki i dr.), uklanja boli i pozitivno djeluje na psihičko stanje pacijenta što je također od iznimnog značaja za cjelokupno zdravlje čovjeka.

http://medeor.hr/osteopatija/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI