OCIJENI
Adresa: Koturaška 71
10000 Zagreb
Telefon:
01 6171 274 01 6171 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.medeor.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Bolnica, klinika, ambulanta
Kućna njega
Ključne riječi: fizikalna terapija - osteopatija - rehabilitacija - masaža - limfna drenaža - bolni sindromi - sportske povrede - korektivna gimnastika - kinesiotaping - neurorazvojna rehabilitacija - Bobath - Vojta - PNF - individualni trening - fizikalna terapija u kući - zdravstvena njega u kući - program mršavljenja - anticelulitni program - laser terapija - magnetoterapija - terapijski ultrazvuk - elektroterapija - beauty programi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući i fizikalnu terapiju u kući MEDEOR je zdravstvena ustanova koja djeluje od 2002. godine, a pruža usluge ambulantne fizikalne terapije, fizikalne terapije bolesnika u kući i zdravstvene njege u kući na adresi Koturaška 71 u Zagrebu.

Područje našeg rada uključuje sljedeće djelatnosti:

  • fizikalna terapija
  • fizikalna terapija u kući
  • sportska medicina
  • osteopatija
  • zdravstvena njega u kući
  • neurorazvojna rehabilitacija
  • Bobath
  • Vojta
  • PNF

Ustanova MEDEOR posjeduje dozvolu za rad Ministarstva zdravstva.
Osnivač i ravnatelj Ustanove je Bojan Nasteski, bacc. fizioterapije sa dugogodišnjim iskustvom u terapiji bolesnika te u radu sa profesionalnim sportašima u zemlji i inozemstvu.

Stručni tim sačinjavaju diplomirani osteopati, prvostupnici fizioterapije, medicinske sestre, prvostupnice sestrinstva i konzultativni tim liječnika fizijatra, pedijatra, neurologa, interniste i dr.

Paćenje novih učinkovitih medicinskih i terapeutskih tehnika i stručno usavršavanje zdravstvenih djelatnika trajni je dio politike kvalitete Ustanove Medeor.

Cilj našeg rada je sveobuhvatnost u procesu rješenja zdravstvenog problema gdje svaki pacijent ili klijent kod nas dobiva sve na jednome mjestu: informaciju, savjet, stručnu interventnu pomoć, kupnju proizvoda za poboljšanje kvalitete života za život bez boli. Individualnim pristupom nudimo djelotvorna rješenja na područjima fizikalne terapije, osteopatije, manualne terapije i zdravstvene njege i skrbi u kući bolesnika.

Ustanova Medeor usko surađuje sa tvrtkom Medeor-vita d.o.o. u procesu globalnog liječenja ponudom visokokvalitetnih proizvoda i pomagala u cilju zdravog načina života kroz ugodno i pravilno spavanje, sjedenje i hodanje.

Ustanova MEDEOR je ugovorni subjekt Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) za djelatnost zdravstvene njege u kući i fizikalne terapije u kući bolesnika.
Ugovorni je subjekt privatnih zdravstvenih osiguranja UNIQA osiguranja, CROATIA osiguranja, GRAWE osiguranja, MERKUR osiguranja i Triglav osiguranja za djelatnost ambulantne fizikalne terapije.

Medicinske usluge Ustanove Medeor prihvaćaju sva inozemna zdravstvena osiguranja.

Za više detalja posjetite našu web stranicu i ne zaboravite nas pratiti na Facebooku.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI