OCIJENI

Manualna terapija

2 pregleda/dan | Objavljeno: 31.05.2020. 07:56

Manuelna medicina je disciplina koja uključuje tehnike mobilizacije i manipulacije koju koristi manualni terapeut u procesu prevencije, dijagnosticiranja i liječenja mekih tkiva u svrhu poboljšanja funkcije tijela kroz oporavak mekih tkiva, lakše kretanje, smanjenje nelagode, boli i psihičke napetosti te poboljšanje radnih sposobnosti.
Indikacije: bolovi u kralješnici i zglobovima ( rame, lakat, ručni zglob, kuk, koljeno, skočni zglob, mali zglobovi šake i stopala ), skolioze, kifoze, lordoze, sakroilijakalni zglobovi, traume, glavobolje, stres, i dr.

http://medeor.hr/

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6171 274 01 6171 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI