OCIJENI

Keramičke ljuskice (veneers)

1 pregleda/dan | Objavljeno: 16.04.2024. 16:33

Izrada ljuskica je prekrasan način da se postigne vanjska ljepota bez uništavanja cijele krune zuba. Ljuskice su pojam vrlo često povezivan s tzv. "holivudskim osmijehom". Radi se o estetskom nadomjesku kod razmaka među zubima, obojenih zuba, ispucale cakline, karijesa, loše pozicioniranih zubi i sl. Ljuskice su keramičke navlake koje se lijepe na prednju stjenku zubi te time korigiraju nepravilnosti i diskoloraciju (promjenu boje) - jednom zauvijek. Keramičke ljuskice ne mijenjaju svoju boju, dakle ne tamne.

Prednja površina zuba se preparira u dubini od cca. 0,5 mm te se u zubnom laboratoriju načini od bezmetalne keramike. Prednost ljuskice u odnosu na krunicu je u tome što ljuskica manje oštećuje od krunice u pogledu količine zuba koja se mora izbrusiti. Često ih kombiniramo sa predhodnim izbjeljivanjem tako da cjelokupni efekt osmjeha je bjelji i svežiji.

https://www.drstarcevic.hr/usluge.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI