OCIJENI

Izbjeljivanje zuba

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.04.2024. 12:21

Zubni plak podrazumijeva slabije ili jače vidljive naslage na zubima, što zaostaju nakon konzumacije hrane i pića. Ukoliko se te naslage ispravnim higijenskim mjerama ne odstranjuju, one bivaju sve deblje, te zajedno s taloženjem mineralnih soli iz sline postupno stvaraju čvrste nakupine kamenca što okružuje zube i time pogoduju nastanku bolesti paradonta.
U zubnom su plaku prisutni različiti mikroorganizmi, posebice streptokoki i laktobacili. Oni se u toploj i vlaznoj usnoj šupljini ubrzano razmnožavaju, stvarajući kiseline koje oštećuju caklinu, na kojoj se kasnije pojavljuju bijele mrlje. To je početak zubnog kvara karijesa koji se, ukoliko ga ne spriječimo, ubrzano širi unistavajući strukturu zuba.
U stomatološkoj ordinaciji Starčević primjenom najmodernijeg ultrazvučnog čistača kamenca i ProphyFlex praha, te završnim poliranjem bez oštećenja cakline zuba skidamo sve naslage kamenca kao i meke nakupine plaka na Vašim zubima. Postupak je potpuno bezbolan i u jednom navratu čisti sav kamenac, plak i nakupine sa zuba.
Svako slijedeće čišćenje zubnog kamenca trebalo bi obavljati dva puta godišnje. Napominjemo da kamenac uzrokuje upalu zubnog mesa i zbog njegovog utjecaja na parodont zuba možete ih izgubiti.

https://www.drstarcevic.hr/usluge.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI