OCIJENI

Pjeskarenje paradontalnom pjeskarom Zagreb

2 pregleda/dan | Objavljeno: 17.04.2024. 12:51

Obratite nam se sa povjerenjem i sigurnošću, jer posjedujemo i radimo sa jednim od dva vrhunska aparata za pjeskarenje zubi na području grada Zagreba.
Prošlo je doba kad se zubni kamenac tijekom tih posjeta skidao neugodnim tretmanom ručnim instrumentima. Danas postoje sofisticirane pjeskare (aparati koji ispuštaju fino granulirani kalcij-karbonat pomiješan s vodom pod visokim tlakom) koje s prirodnih ili umjetnih zuba uklanjaju većinu pigmentacija i naslaga. Postupak je uglavnom bezbolan i kratkotrajan, pojedini pacijenti toliko su oduševljeni njegovim učinkom da dolaze jednom mjesečno u ordinaciju samo da bi održali svježinu i bjelinu svojih zuba. Na tržištu postoje preparati koji koloriraju biofilm na zubima i na taj način doktorima dentalne medicine olakšavaju njegovu detekciju i uklanjanje.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100069238406756

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI