OCIJENI
Adresa: Srednjaci 14
10 000, Zagreb
Telefon:
01 3843 322 01 3843 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.stomatoloska-ordinacija-dabinovic.com

Radno vrijeme

:
Pon, sri, čet: 14- 19:30
Uto, pet: 9- 14
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: privatna stomatološka ordinacija - stomatološke usluge - protetika fiksna i mobilna - oralna kirurgija - estetska stomatologija - preventivna i dječja stomatologija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O ordinaciji

Stomatološka ordinacija dr. Dabinović nudi široki asortiman stomatoloških usluga i uspješnu spregu iskustva i kvalitete.

Svakom pacijentu pristupamo individualno, vodeći računa o pacijentovim željama, potrebama i mogućnostima. Cilj nam je da pacijent zajedno sa stomatološkim timom sudjeluje pri izboru optimalnog rješenja.

Ordinacija je suvremeno i moderno opremljena, a širok spektar najkvalitetnijeg materijala zadovoljit će i najzahtjevnije pacijente. Suradnja sa zubotehničkim laboratorijima koji imaju dugogodišnje iskustvo i ugled omogućuje nam izradu svih vrsta protetskih radova. Privremenim protetskim nadomjescima nastojimo pacijentima osigurati normalno funkcioniranje tijekom opsežnijega protetskog zahvata. Dugi niz godina uspješno ugradujemo implantate s pratećim protetskim radovima.

Trudimo se pacijentu pružiti što bezbolnije zahvate te pomoći u savladavanju straha od boli i nelagode psihološkom i energetskom potporom.

Vodeći računa o financijskim mogućnostima pacijenata, nudimo različite mogućnosti povoljna financiranja naših usluga, što uključuje kartično te obročno plaćanje.

S veseljem očekujemo Vaše javljanje, na koje odgovaramo u što kraćem roku, kako bismo se maksimalno prilagodili Vašim zahtjevima.

Lijep i prirodan osmijeh danas nije poseban luksuz ili nedostižna želja, nego opće prihvaćen standard. Novosti u stomatologiji, poslovni ili privatni razlozi, kao i želja da budemo što sigurniji u nastupu u životu, potiču nas da činimo najbolje za zdravlje i dobar izgled usta i zubi.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
06.03.2020. 08:25 | KORISNIK: bea0107vukelic

Odlicna i ugodna atmosfera i usluga. Simpaticne stomatologice i zubici nakon svakog pregleda odlicni. Uvijek je ugodno vratiti se.

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3843 322 01 3843 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI