OCIJENI

Uštedom do zdravlja: Kako postati lojalni član Gyms4you lanca teretana?

Objavljeno: 8.10.2020. 15:14

Gyms4you vrlo je poznat lanac teretana u Hrvatskoj koji funkcionira po europskom načinu poslovanja te koji radi non-stop, odnosno 0-24 svih 7 dana u tjednu, prilagođavajući se vašem svakodnevnom rasporedu. Gyms4you fitness centri su prostrani, suvremeno opremljeni, ugodni te s visokom razinom profesionalne usluge i poštivanja higijenskih uputa vezanih za oprez oko COVID-19.


No, ono što je novost kod Gyms4you teretana jest da Gyms4you nagrađuje svoje lojalne članove koji žele biti zdravi i u formi i u zimskom dijelu godine, odnosno, koji žele da im tjelovježba i dalje bude dio svakodnevice. Naime, od 1. studenog, doći će do promjena cijene Gyms4you članarina, no one neće utjecati upravo na lojalne članove.

Pretpostavljamo da vas sad zanima kako postati lojalni član? E pa, vrlo lako! Sve što morate učiniti jest postati Gyms4you član do 1. studenog. U tom slučaju upis je samo od 199 kn/mj za regularne članove, odnosno 169 kn/mj za studente i umirovljenike. Dakle, nikakva promjena cijena neće utjecati na vas i smatrat ćete se jednako lojalnim članom kao da ste godinama član teretane Gyms4you.

Stoga, ako se premišljate oko “novojesenskih” odluka, kako će hladnije vrijeme utjecati na vaše fizičke i sportske aktivnosti te želite li se i dalje osjećati, ali i izgledati odlično, mislimo da smo vam upravo olakšali odluku.
Iako s nekoliko slojeva odjeće možda nećete toliko plijeniti poglede na ulici kao ljeti, to ne znači da trebate odustati ili pauzirati od tjelovježbe. Naime, kako tjelovježba povećava razinu endorfina, dopamina i serotonina, osjećat ćete se puno zadovoljnije, sretnije i energičnije. Dakle, usprkos hladnijim danima, svejedno ćete se moći osjećati moćno, pozitivno i opušteno te nedostatak vitamina D neće nužno toliko utjecati na vaše raspoloženje.

Također, zašto se opustiti u jesen i onda u siječnju dovoditi nove odluke o zdravlju, kada si možete pojednostaviti život, ojačati imunitet, a i financijski uštedjeti već sada?

Ako vam je potrebno još motivacije zašto i kako biste mogli vrlo jednostavno unaprijediti kvalitetu svog života i osjećati se odlično, posjetite Gyms4you web stranicu i uvjerite se u druge pogodnosti koje nude te pozitivnu energiju koju šire.

OCIJENI