Adresa: Zagrebačka 73
10380 Sveti Ivan Zelina
Mobitel:
099 2145 100 099 2145 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet 7 - 15
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Električar, Elektroinstalacije, Elektro servis
Ključne riječi: elektroinstalaterski obrt - elektroinstalacije - gromobrani - led rasvjeta - led paneli u knaufu - elektroinstalacije pri izgradnji objekta - telefonske instalacije - antenske instalacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ELEKTROINSTALATERSKOG OBRTA.

Nalazimo se u Sesvetama ali naše usluge su dostupne na području cijele Hrvatske ali smo fokusirani na Zagreb i okolicu.
Obavljamo kompletnu elektroinstalaciju pri izgradnji objekta ili renoviranju.

Svojim dugogodišnjim radom stekli smo zavidna znanja i nezamjenjivo iskustvo u postavljenju elektroinstalacija, instalacija za gromobrane i led rasvjetu, antenskih i telefonskih instalacija te postavljamo led panele u knafu.

Pri postavljanju instalacija koristimo modernu tehnologiju i profesionalan alat što garantira kvalitetno pružanje usluga.

Za kvalitetnu i pouzdanu uslugu kontaktirajte naš stručni tim.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2145 100 099 2145 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.