OCIJENI
Adresa: Mali dol 9
10000 Zagreb
Mobitel:
095 8675 121, 099 2786 110 095 8675 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
8-20h
Djelatnosti: Električar, Elektroinstalacije - ugradnja
Ključne riječi: Elektroinstalacije, poslovi jake i slabe struje, smart instalacije, slaba struja, jaka struja, struja, vatrodojava, izvođenje smart instalacija, građevinski radovi, Zagreb i okolica, električne instalacije, električar, električar Zagreb, električar okolica Zagreba
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Hor-lux je novootvorena tvrtka sa dugogodišnjim i iskusnim električarima. Bavimo se svim poslovima od promjene žarulje do kompletnih elektroinstalacijskih radova na objektima. Držimo do kvalitete, urednosti i poštivanja rokova. Opremljeni smo alatom za rad na visini tako da smo pravi odabir za svaki posao.

Iako smo otvoreni tek nekoliko mjeseci, već smo odradili zamjenu i renovaciju kompletne rasvjete u gradskom kazalištu Žar ptica, nekoliko objekata opremili najnovijom vatrodojavnom tehnologijom. Također surađujemo sa respektabilnim tvrtkama u području elektroinstalacija i vatrodojave.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI