OCIJENI
Adresa: Radnička cesta 47
10 000 Zagreb
Mobitel:
098 9084 314 098 9084 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.dashaus.hr
Djelatnosti: Arhitektura, Arhitekt
Građevinska poduzeća i obrti
Ključne riječi: projektirane, uređenje interijera, građevinski radovi, izgradnja, uređenje stana, uređenje ureda, arhitekt zagreb, dizajn interijera, terenska izmjera, izrada nacrta, uređenje interijera ureda, ključ u ruke
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

DAS HAUS je jedinstvena tvrtka koja ujedinjuje više djelatnosti kako bi vama olakšala i ubrzala ostvarivanje uspješnog poslovanja i vaših vizija.

Stručni projektni tim se bavi arhitektonskim projektiranjem i dizajnom interijera, a djelovanje mu je usmjereno na rezidencijalnu i poslovnu arhitekturu te dizajn interijera, namještaja i opreme. Visoko kvalificirani građevinski tim je specijaliziran za izvođenje građevinskih i građevinsko - obrtničkih radova u interijeru i eksterijeru, a iza sebe imamo preko 250 uspješno završenih projekata.

Ured su osnovali David-Martin Jurin, dipl.ing.arh. i Davorin Radošević, dipl.ing.arh. koji su nakon dugogodišnjeg iskustva u struci na raznim projektima, odlučili ujediniti snage i pokrenuti zajednički ured u kojem će moći primijeniti stečena znanja i ponuditi svoju viziju budućim klijentima.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI