OCIJENI
Adresa: Milana Artičeka 10
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3435 294 01 3435 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.klesarstvo-gulija.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
sub: 9-14
sub: po dogovoru
Djelatnosti: Kamen, Mramor, Klesar, Restaurator
Građevinska poduzeća i obrti
Ključne riječi: izrada nadgrobnih spomenika, montaža nadgrobnih spomenika, izrada i opločavanje kazeta za urne, izrada grobnica, uređenja objekata i interijera, grobnica i kamenih figura, nadgrobnih spomenika, spomen ploča, izrada malih kamenih stolova, radne ploče za kuhinju, klupčice, stepenice, uređenje objekata, vanjske fasade, unutarnji zidovi, uređenje kupaonica, umivaonici, kade
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

'Klesarstvo – Gulija'' je mali obiteljski obrt nastao 1976 godine. Izuzetno smo ponosni našom dugogodišnjom tradicijom i zahvaljujemo svim našim klijentima na ukazanom povjerenju.

Osnovna djelatnost je izrada i montaža nadgrobnih spomenika te izrada i opločavanje kazeta za urne , a koje su vidljive iz niza izgrađenih spomenika i kazeta. Neke modele možete pogledati u galeriji slika.

Radimo sa širokim asortimanom visokokvalitetnih materijala za izradu.

Koristimo sve vrste bijelog i sivog bračkog kamena, kao i raznovrsne boje i nijanse granita i mramora. Kako su godine prolazile, mijenjali su se i trendovi, a mi smo uvijek težili biti u korak sa vremenom i nudili svojim korisnicima moderan dizajn i kvalitetan proizvod. Danas obuhvaćamo velik spektar djelatnosti : od izrade grobnica , pa sve do uređenja objekata (klupčica za balkonske ograde) i interijera.

Neke od zanimljivijih usluga koje vam nudimo zasigurno su : grobnica i kamenih figura, nadgrobnih spomenika, spomen ploča, izrada malih kamenih stolova, radnih ploča za kuhinju, uređenje objekata (vanjskih fasada), unutarnjih zidova, uređenje kupaonica (umivaonici, kade) i ostalo.

Ukoliko se u gore navedenim referencama ne nalazi Vaša željena usluga, sa zadovoljstvom ćemo saslušati Vaše potrebe te ih nastojati sprovesti u djelo. Naše proizvode Vam dostavljamo na Vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku, i to diljem Hrvatske.

Nadamo se da će te i Vi biti naš zadovoljni klijent našeg širokog asortimana koje vam nudimo. Neke od proizvoda pogledajte u našoj iscrpnoj galeriji, jer zadovoljni klijent je naša najbolja reklama.

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI