Adresa: Nova Ves 7
10000 Zagreb
Telefon:
01 2830 111 01 2830 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dental-esthetic.eu

Radno vrijeme

:
pon - pet: 14:00 - 20:00h; te po dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: - zubar -implantati - stomatologija - estetska stomatologija - dentalna medicina - stomatološka ordinacija - lijepi osmijeh - izbjeljivanje zubi - zubne ljuskice - all on four - sinus lifting - zubne krunice i mostovi - zubne proteze
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Dental esthetic centra Zagreb!

Locirana u centru Zagreba naša ustanova zadovoljava mjerila svih, pa i najzahtjevnijih pacijenata jer su koncept rada i pristup poslu djelatnika Dental Esthetic centra na najvišoj razini. Budući da smo smješteni na odličnoj lokaciji, a radni je prostor vrhunski uređen, našim pacijentima od prijama do završetka terapije pružamo maksimalnu udobnost i prije svega, osjećaj povjerenja.

S pacijentima radimo u četiri ordinacije, isključivo u dogovorenim terminima, bez čekanja. Naručiti se možete telefonom ili dolaskom u polikliniku. Kako se dijagnostika i terapija obavljaju na jednom mjestu, ne morate gubiti vrijeme na odlaske u druge zdravstvene ustanove.

Liječnici poliklinike vrlo su pristupačni i imaju dovoljno vremena za vas. Naše liječnike možete upitati sve što vas zanima o vašem zdravlju. Na sva takva pitanja dobit ćete relevantne odgovore jer mi smatramo da je komunikacija neizostavan i izuzetno važan dio terapije.

Mi vodimo detaljnu dokumentaciju ne samo zahvata nego i preparata te materijala koje koristimo u terapiji. Radi sigurnosti naših pacijenata koristimo isključivo materijale i metode klinički i znanstveno dokazane od neutralnih radnih skupina u Europi i svijetu. Ne oslanjamo se na izjave i promidžbene kampanje industrije.

Naglašavamo da se svi, pa i najmanji zahvati obavljaju pod lokalnom anestezijom, dakle, potpuno bezbolno.

Naša ustanova smještena je u povijesnoj i poslovnoj jezgri Zagreba, na starom crkvenom imanju. Takav položaj i uklopljenost u okružje spoj su modernog i povijesnog a je imanje je potpuno izolirano od gradske gužve. Na njemu je veliki, lijepo uređeni, park koji pacijenti koriste za odmor i šetnju te je rijetka oaza mira u samom središtu velegrada.

U neposrednoj blizini je i popularni poslovni kompleks Centar Kaptol u kojem se nalaze predstavništva poznatih tvrtki, australska ambasada, trgovine, nekoliko vrhunskih restorana i mnogi drugi kulturni i zabavni sadržaji. U sklopu Centra Kaptol je i velika javna garaža, što je od izuzetne važnosti, jer naši pacijenti nemaju problema s parkiranjem.

Posjetite nas i na našoj web-stranici!

Vaš Dental esthetic centar Zagreb


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2830 111 01 2830 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.