OCIJENI

Implantati - posebna ponuda

1 pregleda/dan | Objavljeno: 01.08.2020. 12:01

Pozivamo Vas na konzultacije s našim stomatolozima koji će napraviti detaljan pregled Vašeg oralnog zdravlje te preporučiti najbolju kombinaciju terapije i zahvata kako bi Vaši zubi ostali zdravi i lijepi.

Implantati su za sve kojima je narušena prirodna mogućnost žvakanja, estetski izgled ili govor. Razlog za ugradnju implantata je nadomještanje zuba koji nedostaju. Nadomještanje implantatima odličan je način restauracije, kako zbog estetskih tako i zbog funkcionalnih razloga.

Prednosti implantata:

Očuvanje prirodnih zuba - susjedni zubi sačuvani su od brušenja
Poboljšana funkcija - s implantatima se može kvalitetnije jesti i samopouzdano smijati
Manji gubitak koštanog tkiva – ugrađeni zubni implantat sprječava gubitak kosti
Estetika - profesionalno postavljen zubni implantat s krunom od bezmetalne keramike izgleda kao prirodni zub i osjeća se kao prirodni zub.


Implatati rješenje za zdraviji život
IMPLANTATI su titanijski vijci koji se stavljaju u kosti čeljusti. Oni nadomještaju korjen zuba, pa ih koristimo kao nosače krunica, mostova ili proteza. Ugrađujući ih u samu kost omogućujemo ljudima da se s njima služe kao sa pravim zubima.


sastavio:
Dijana Behrić dent.asist.
ordinacija Mimica

http://www.ordinacija-mimica.hr/

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 373030 349, 01 388622 046 01 373030 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI