OCIJENI

Kontaktne leće

Objavljeno: 23.7.2018. 12:26

Današnje su kontaktne leće moderna alternativa za korekciju vida. Vrlo su udobne za nošenje, lagane za rukovanje, a dozvoljavaju Vam potpunu slobodu kretanja i neograničeno vidno polje. Bitno je naglasiti da kontaktne leće iziskuju redovitu higijenu!

Kontaktne leće možemo podijeliti prema nekoliko kriterija:
  • prema svrsi korištenja (korekcijske, kozmetičke, terapeutske)
  • prema materijalu (hidrogel, silikon hidrigel, tvrde leće)
  • prema vremenu korištenja (dnevne, dvotjedne, mjesečne, produžene, godišnje)
Važno je napomenuti da nikada ne kupujete kontaktne leće koje prethodno niste aplicirali kod inžinjera očne optike ili oftalmologa!

Kontaktne leće se razlikuju u materijalu, konstrukciji, propusnosti kisika i mnogim drugim parametrima. Hoće li Vam kontaktna leća u potpunosti odgovarati moguće je znati jedino aplikacijom probnog para i kontrolom pod posebnom optičkom lampom, a nikako samostalno jer riskirate nepotreban trošak i kontraindikacije koje mogu biti štetne za zdravlje vaših očiju (infekcije, alergije, patološke promjene prednjeg dijela oka i sl.).

Tek nakon što obavite potreban pregled vida za kontaktne leće i uz probne leće isprobate koje vam najbolje odgovaraju pristupate kupnji.

U ponudi imamo mekane, polutvrde, tvrde, torične, bifokalne i progresivne leće za jednodnevnu, dvotjednu, mjesečnu, tromjesečnu ili godišnju izmjenu.

LEĆE JE MOGUĆE NARUČITI I PUTEM E-MAILA - narudzba@monokl.hr  uz opciju preuzimanja u optici ili dostave na kućnu adresu!
Trošak dostave HP Expressom je 20,00 kn ili besplatno za vrijednost narudžbe iznad 450,00 kn uz opciju plaćanja po predračunu ili pouzećem za lagerske leće, a predračunom za sve leće koje se izrađuju po narudžbi i čekaju na izradu do 3 tjedna! Uvjete prodaje možete pročitati ovdje.

OCIJENI