Adresa: Ivana Mažuranića 32
10290, Zaprešić
Telefon:
01 3310 174 01 3310 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.sp-dentallab.hr
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: ljuskice, implantati, veeners, estetska dentalna medicina, cirkon, keramički zubi, protetika, zubar, stomatolog, krunice, fileri, hijaluron
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

   Dobrodošlli u našu moderno opremljenu ordinaciju. Pričekajte na svoj termin u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu i TV ili uz crtiće za najmlađe pacijente. Naša misija je zadovoljan i nasmijan pacijent jer to je najbolji dokaz da svoj posao obavljamo kvalitetno. Prema svakom pacijentu imamo individualan pristup jer je jedino tako moguće dizajnirati idealan osmjeh za svakog pojedinog pacijenta.

   Naša ordinacija od 2004.god. ima ugovor s HZZO-om čime su Vam omogućene uputnice za besplatne specijalističke preglede u ostalim ustanovama kao i sve pogodnosti u koje su Vam zajamčene od strane HZZO-a.  Materijali koje svakodnevno koristimo u  radu su visoko kvalitetni materijali renomiranih svjetskih proizvođača, kao što su GC (Japan), Ivoclar (Lihtenštajn), Dentsply (SAD) ili Vita i DeguDent (Njemačka).


http://www.sp-dentallab.hr

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3310 174 01 3310 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.