OCIJENI

Liječenje neplodnosti

0 pregleda/dan | Objavljeno: 09.04.2024. 18:32

Muški sterilitet je u čak 40% slučajeva uzrok neplodnosti. Spermiogram zdravog muškarca trebalo bi imati više od 15 milijuna spermatozoida u mililitru, sa više od 32% pokretnih i sa više od 4% s normalnom morfologijom. U slučajevima u kojima su ove vrijednosti manje smanjena je mogućnost oplodnje prirodnim putem. Prvi i osnovni test za procjenu plodnosti muškarca je spermiogram, analiza ejakulata.

Spermiogram sadrži sljedeće podatke: količinu i boju te izgled ejakulata, broj spermija, pokretljivost spermija, vitalnost spermija, morfologiju i patološke forme spermija, prisustvo ostalih stanica (leukociti, eritrociti, bakterije, itd.).

Kako bi upotpunili našu ponudu te liječenje neplodnosti od sada kod nas možete napraviti spermiogram , te dodatne pretrage plodnosti kao što su DNA fragmentacija i HBA(Hyaluronan Binding Assay).

http://urologija-grubisic.hr/service/lijecenje-neplodnosti/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI