OCIJENI

Analiza kože: Važnost individualiziranih tretmana i preparata

Objavljeno: 13.10.2023. 14:02

Koža je najveći organ našeg tijela i igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja, ali i estetskog izgleda. Svaka osoba ima jedinstveni tip kože s različitim potrebama i karakteristikama. Stoga je važno naglasiti koliko je individualizirani pristup u analizi kože od presudne važnosti za postizanje optimalnih rezultata tijekom tretmana i primjene kozmetičkih preparata. U ovom članku istražujemo razloge zašto je važnost personaliziranih tretmana i preparata za kožu nemjerljiva te kako oni mogu poboljšati kvalitetu života i samopouzdanje pojedinca.

Individualnost kože

Svaka osoba ima različite tipove i stanje kože, koji su rezultat nasljednih faktora, okolišnih utjecaja i životnih navika. Neki se mogu suočiti s masnom kožom sklonom aknama, dok drugi imaju suhu i osjetljivu kožu. Individualnost kože također se manifestira u različitim razinama hidratacije, pigmentaciji, stvaranju bora i drugim karakteristikama. Prema tome, svaka osoba zahtijeva prilagođene proizvode i postupke kako bi postigla optimalne rezultate u njezi kože.

3D analiza lica - LifrViz Quantificare

Poliklinika Dermamed koristi najnapredniju tehnologiju 3D analize lica, poznatu kao LifrViz Quantificare. Ova inovativna tehnologija omogućuje precizno mjerenje i kvantificiranje raznih karakteristika kože, pružajući sveobuhvatne informacije o njenom stanju. LifrViz Quantificare koristi napredne kamere i softver za procjenu teksture kože, dubine bora, ravnoteže pigmentacije te hidratacije. Na temelju ovih podataka, stručnjaci u Poliklinici Dermamed mogu prilagoditi tretmane i preparate kako bi zadovoljili individualne potrebe svakog klijenta.

Prednosti individualiziranih tretmana i preparata

  • Optimalni rezultati: Korištenjem individualiziranih tretmana i preparata, postižu se optimalni rezultati u njezi kože jer se obraća pozornost na specifične probleme i potrebe svakog pojedinca.
  • Smanjenje rizika od nuspojava: Kada se koriste općeniti proizvodi i tretmani, postoji rizik od nuspojava, posebno kod osjetljive kože. Individualizirani pristup minimizira ovaj rizik jer se tretmani prilagođavaju osjetljivosti i tipu kože.
  • Efikasnija upotreba proizvoda: Pravilno odabrani preparati odgovaraju potrebama kože, što znači da će biti učinkovitiji i ekonomičniji u dugoročnom korištenju.
  • Osjećaj zadovoljstva: Klijenti koji dobiju personalizirane tretmane i proizvode osjećaju da su njihove potrebe i želje prepoznate, što doprinosi većem osjećaju zadovoljstva s uslugom.

Individualizirani tretmani i preparati za kožu igraju ključnu ulogu u postizanju optimalnih rezultata i očuvanju zdravlja i ljepote kože. Svaka osoba ima jedinstvenu kožu s različitim potrebama, a personalizirani pristup omogućuje prilagođene terapije koje ciljaju specifične probleme svakog pojedinca. Njegovanje i očuvanje zdrave kože kroz personalizirane tretmane donosi ne samo vanjske, estetske promjene, već i povećava samopouzdanje pojedinca i poboljšava kvalitetu njihovog života.

Otkrijte svoju individualiziranu putanju prema blistavoj i zdravoj koži uz Polikliniku Dermamed.

Naša stručnost u kombiniranju različitih tehnika i aparature pruža učinkovite rezultate za oblikovanje tijela, pomlađivanje lica, uklanjanje dlačica i medicinske programe mršavljenja. Uz naprednu dijagnostiku lica i analizu kože, naši DermaMed tretmani za lice, poput MedVisage RF, Mezoterapije Skeyndor, Ultrazvuka, Radiofrekvencije, Mikrodermoabrazije SkinPeel i IPL lasera, prilagođavaju se vašim potrebama i ciljevima. Za sva pitanja slobodno nam se obratite putem e-pošte ili telefona, dr.med. Anđela Prolić će odgovoriti na sva vaša pitanja.

OCIJENI