OCIJENI

Kontracepcija-individualno za svaku ženu

0 pregleda/dan | Objavljeno: 03.11.2016. 13:59

Najčešće korištena kontracepcijska metoda je oralna kontracepcija (kontracepcijske tablete, "pilule"). Glavna značajka suvremene kontracepcije je individualni odabir pogodnog kontracepcijskog sredstva, uz uvažavanje svih relativnih i apsolutnih kontraindikacija, kao i rizičnih čimbenika. Otuda se veoma veliki značaj pridaje osobnoj i obiteljskoj anamnezi, prije svega dosadašnjim bolestima. Odlučujuću ulogu u odabiru metode igraju pouzdanost metode, neželjena djelovanja i rizici, odnosno moguće komplikacije, kao i kontrola, odnosno stabilnost ciklusa.

S obzirom na kontroverzna izvješća o novim vrstama "pilula", posebice novim gestagenim komponentama pojedinih pripravaka, prednost dajemo starijim i na tržištu provjerenim, najkvalitetnijim kombinacijama hormona.

U poliklinici Ginops bavimo se savjetovanjem glede svih metoda kontracepcije: hormonske kontracepcije - tzv. “pilula”, specifičnosti pripravka ovisno o posebnostima organizma pacijentice, pilule za “dan poslije”, intrauterini uložak, savjetovanje za mehaničku sterlilizaciju.

ginops.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI