OCIJENI

Stomatološka usluga za zdrav i lijep osmijeh

Objavljeno: 18.5.2022. 12:53

Lijep osmijeh je puno više od estetike. Osmijeh utječe na vaše raspoloženje, smanjuje bolove i bori se protiv stresa. Lijep osmijeh pomaže  i kod samopouzdanja.  

Često skrivamo svoj osmijeh zbog promjene boje zubi, kamenca, karijesa i sličnih promjena, a  samo jedan odlazak stomatologu bi to popravio.  

Stomatolozi kažu da redovnim pregledom (jednom godišnje) možemo puno napraviti za svoje  zube. Redovnim pregledom se može na vrijeme uočiti razvitak karijesa ili paradontoze, mogu se  zubi očistiti od kamenca, a od samog stomatologa možemo saznati kako se pravilno brinuti o  zubima kod kuće. 

Usluge stomatološke ordinacije Bekavac: 

Ugradnja implantata 

Protetika 

RVG snimanje 

Snimanje interoralnom kamerom 

Prevencija karijesa i paradontoze 

Uklanjanje kamenca 

Poliranje AIR-FLOW uređajem 

Izbjeljivanje zubi 

Zubni nakit 

Pjeskarenje zubi 

U ordinaciji se nudi izrada estetskih ispuna i izrada svih protetskih nadomjestaka(krunice). 

Krunice 

Visoke estetike izrađene od metalkeramike 

Potpune keramike 

Cirkonija 

„E-max“ keramike 

Dječja stomatologija 

Bitan je i odnos prema mlađim pacijentima kojima se odmah trude ukloniti strah od zubara te ih  kroz razgovor i objašnjenja uče o pravilnom održavanju mliječnih i trajnih zuba. 

Za zdrav i lijep osmijeh javite se i naručite na pregled u Stomatološku ordinaciju Bekavac. Tamo  će vas dočekati dr.dent.med Marina Bekavac i dr.dent.med Dario Bekavac koji su ponosni na svoju  privatnu obiteljsku ordinaciju. Imaju 15 godina iskustva, 4000 obavljenih operacija i 6000  zadovoljnih pacijenata.

Implantologija

Zubni implatat je dugotrajno i diskretno rješenje za nadoknadu zuba koji nedostaju ili su ispali. Nedostatak zuba može utjecati na način na koji jedete i govorite, što može narušiti vaše samopouzdanje. 

Sam zubni implantat je titanski vijak koji se postavlja izravno u čeljusnu kost i nadomješta korijen zuba koji nedostaje. Nakon što se ugradi, kost koja okružuje vaš implantat postupno će se spojiti s njim držeći implantat čvrsto na mjestu. Umjetni zub (krunica ili proteza) se zatim ugrađuje na vrh implantata. Umjetni zub ili zubi su slični u veličini, obliku i boji s vašim postojećim zubima. Dakle, implatat će se prirodno stopiti s vašim osmijehom.


Za više informacija o uslugama uputite se na njihovu web stranicu.

OCIJENI