OCIJENI
Adresa: Voćarska 106
10000 Zagreb
Telefon:
01 4680 447 01 4680 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mk-knjigoveznica.hr/
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Restauriranje, konzerviranje umjetnina i namještaja
Ključne riječi: Uvez knjiga – uvez časopisa - restauracija knjiga - knjigovezački radovi - knjigovežnica, kartonaža zagreb – tisak u zlatu – tisak u bojama – zlatni tisak - knjigovežnica zagreb - zaštita starih knjiga – uvez – restauracija papira – restauracija arhivske građe - restaurator – umjetnine restauracija – laminacija - klasični uvez – uvez šivanjem - specijalni uvez – francuska hrpta – uvez polukoža - uvez koža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Obrt posluje od 1989. godine i pruža sve usluge vezane uz knjigovežačke radove. Radimo restauraciju starih knjiga  laminacijom (zaštita specijalnom folijom nanesena vrućim postupkom), popravke i uveze starih knjiga, časopisa i novina, te klasične uveze nove građe. Na sve uvezane knjige možemo otisnuti naslov u zlatu ili drugim bojama. Radimo i specijalne uveze u kožu ili polukožu francuskim hrptom.

Za restauraciju stare građe zadužen je naš restaurator tehničar s dozvolom za rad na restauriranju arhivske i knjižne građe te umjetnina na papiru od Ministarstva kulture. Sve knjige šivamo na ruku, te popravljamo specijalnim materijalima predviđenim u tu svrhu. Za restauraciju papira (knjiga) koristimo samo bezkiselinske materijale od provjerenih dobavljača kao što je Neschenov filmoplas, Japanski papir (Japiko) i slično. Sav materijal je pohranjem u specijalnom regalu, gdje je zaštićen od utjecaja svjetla, prašine i drugih oštećenja.

Sve knjige šivamo na ruku, te popravljamo specijalnim materijalima predviđenim u tu svrhu. Za restauraciju papira (knjiga) koristimo samo beskiselinske materijale od provjerenih dobavljača kao što je Neschenov filmoplas, Japanski papir (Japiko) i slično. Sav materijal je pohranjem u specijalnom regalu, gdje je zaštićen od utjecaja svjetla, prašine i drugih oštećenja.

Habent sua fata libelli - Knjige imaju svoju sudbinu

 - Terencijan Mauro 

Posjetite našu web stranicu za više informacija. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI