OCIJENI

Dental Mimica

Ivane Brlić Mažuranić 2c, 10 000, Zagreb

Brižna njega za bezbrižan osmijeh... i tako od 1998. godine.

popust 5%

Dizajn savršenog osmijeha

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.09.2013. 16:45

U određenom životnom razdoblju ponekad nas naši postojeći zubi više ne zadovoljavaju ni estetski, ni funkcionalno .Postoje razni stomatološki tretmani kojima to možemo promijeniti .

Ljuskice i krunice stvaraju savršen niz
Nedostatak zuba može se nadomjestiti krunicama ili mostovima.Današnji trendovi diktiraju vrhunsku estetiku koja se postiže bezmetalnom keramikom. Po mehaničkim svojstvima najsličnije su prirodnom zubu. v isoko su estetizirane, gracilne i ugodne za pacijenta, Cirkon keramičke krunice mogu se se izraditii i na implantatima.

Samopouzdanje zbog lijepog pravilnog osmijeha
prilikom svakog kontakta prvo se uočava nečije lice, osmijeh i lijepi, ravni, zdravi zubi.Pravilni zubi iznimno su značajni pri kontaktu s ljudima jer pridonose samopouzdanju,a time uspjehu i zadovoljstvu. Nepravilan zagriz dugotrajno izaziva teža oštećenja zuba I čeljusnog zgloba, pojačava opterećenje pojedinog zuba I skraćuje mu vijek .Kako bi izbjegli opisane probleme potrebna je ortodontska terapija.

Bijeli ili prirodno bijeli zubi?
Promjena boje zubi česta je, ali estetski nepoželjna.
Na promjenu boje zubi utječu: duhan, kava,čaj, crno vino, kolorirano voće I povrće, zubni kamenac,starenje zubi iIi oštećenja na zubima nastala uslijed ozljeda.
Postupak izbjeljivanja zubi je bezbolan i ne šteti zubnoj caklini.
.Moguće je izbjeljivanje pojedinog zuba ili izbjeljivanje svih zubi.Boja zubi može se promjeniti i presvlačenjem zubi krunicama (cirkonske,keramičke).

Profesionalno čišćenje zubi
Zbog loše higijene usne šupljine, nasljednih faktora ili neadekvatnih stomatoloških radova nakuplja se zubni plak i kamenac .
On je estetski nepoželjan a dovodi do upale zubnog mesa I lošeg zadaha . Ako takvo stanje potraje upala se proširi na kost tr uzrokuje stvaranje parodontnih džepova .To vodi ka parodentozi koji su simptomi klimanje i ispadanje zubi.
Da bi sve to izbjegli provodimo
ČIŠĆENJE ZUBNOG KAMENCA -otklanjanje naslaga sa zuba i ispod ruba gingive te PJESKARENJE –piling zubi izuzetno efikasno odstranjivanje pigmentacije sa zuba. Bezbolano je i ugodano za pacijenta a zubi su glatki, sjajni I bijeli.
Ako pijete puno kave, čaja, voćnih sokova, pušite ili ste možda skloni kromogenim bakterijama ovom metodom vašim zubima vraćamo sjaj koji zaslužuju.
Zdravlje zubnog mesa pokazatelj je zdravlja cijelog organizma

Moć implantanata
Implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u kost donje ili gornje čeljusti. Nadomještaju korijen zuba, pa ih koristimo kao nosače krunica, mostova ili proteza.Ugradnjom implantata možemo izbjeći nošenje proteze ili očuvati zube od brušenja .Mi surađuju s raznim specijalistima, pa tako implantate ugrađuje kirurški tim pod vodstvom stručnog oralnog kirurga.

stvoriti novi osmijeh moguće je

Želja za blistavim i mladenačkim osmjehom uz kvalitetna i dugoročna riješenja, realna je i ostvariva u današnjoj stomatologiji.

Osmijeh otvara sva vrata I ne dozvolimo da zubi unište to naše najjače oružje.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI