OCIJENI

TEAMWORK – MJESTO ZA VAŠ POSAO

Agencije za privremeno zapošljavanje sve su zastupljenije na tržištu rada, a njihova uloga posrednika između radne snage i poduzeća kojima je potrebna radna snaga pokazala se efikasnom i stimulirajućom za obje strane.
Teamwork, agencija za privremeno zapošljavanje, kroz niz svojih usluga nastoji olakšati protok informacija i komunikaciju između korisnika određene usluge (poduzeća) i radnika. U skladu s tim, cijelu administraciju vezanu uz transfer radnika obavlja agencija jer je ona ujedno i mjesto gdje je radnik zaposlen.

1. Privremeno zapošljavanje
Ukoliko poduzeće ima potrebu za dodatnom radnom snagom, a iz nekog razloga radnika nije u mogućnosti zaposliti kod sebe, radnika može angažirati putem Agencije, gdje mu radnik na istim poslovima može biti ustupljen maksimalno do tri godine. Poduzeće Agenciji dostavlja podatke za obračun plaće (sate rada, godišnjeg odmora, eventualne bonuse i sl.), a obračun plaća i ostalu dokumentaciju vezanu uz radnika obavlja sama Agencija.

2. Projektno zapošljavanje
Velike tvrtke u stalnoj su potrazi za kvalitetnim project menagerima. Agencija će tvrtci iznajmiti traženog stručnjaka, koji radni odnos zasniva u agenciji, na period od maksimalno tri godine. Time će stručnjaci dobiti priliku dokazati svoje znanje i uspješno predvoditi određeni projekt, a tvrtke će ostvariti projekt važan za njihov daljnji razvoj.

3. Zapošljavanje na period
Zapošljavanje na period obavlja se ili zbog povećanja opsega posla ili zbog novonastale situacije poput porodiljnog dopusta ili bolovanja. Radnik se zapošljava na period od maksimalno tri godine.

4. Zapošljavanje na platnu listu
Agencija zapošljava radnike prema specifičnim zahtjevima tvrtke koje imaju headcount i limitirane godišnje iznose plaća . Na ovaj način smanjuje se masa plaća određene tvrtke i omogućuje se zapošljavanje i iznad definiranog broja djelatnika.

5. Zapošljavanje s preuzimanjem
Možda najpoželjniji scenarij svakog radnika je da ga, nakon što ga agencija iznajmi određenoj tvrtci na određeni period, ta tvrtka preuzme kod sebe u radni odnos. To je ujedno i najčešći scenarij ukoliko se radnik pokaže kao kvalitetan i motiviran za rad te doprinosi boljitku tvrtke.

Ukoliko imate poteškoća s pronalaženjem posla ili sa zapošljavanjem nove radne snage zbog prevelikog obima administrativnih poslova i inih obveza za koje nemate dovoljno kadrova, obratite se Teamworku koji ima rješenje za Vas. Također, ukoliko vam je potreban samo obračun plaća za vaše radnike, sa ili bez kadrovske evidnecije, ili  cjelokupna računovodstveno-financijska podrška vašeg poslovanja, istu vam možemo pružiti preko knjigovodstvenog servisa Stefanotis j.d.o.o. (www.stefanotis.hr).

OCIJENI