OCIJENI

Pulmološki specijalistički pregled

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.04.2024. 07:51

Pulmološki specijalistički pregled započinje razgovorom pacijenta i liječnika tijekom kojeg liječnik sakuplja sve neophodne informacije o pacijentu i obitelji (utvrđivanje sklonosti alergijskim bolestima), sadašnjoj bolesti i njenom tijeku (osobna anamneza), a zatim obavlja detaljan klinički pregled. Pulmološku ambulantu Poliklinike vodi dr.med. Ljerka Glad, spec. pneumoftiziolog sa dugogodišnjim iskustvom na području alergološke obrade te u radu sa plućnim bolesnicima. Po završenom pregledu i dijagnostičkoj obradi dobit ćete dijagnozu bolesti, svu potrebnu terapiju, preporuke i termin za kontrolni pregled.

U slučaju medicinske indikacije i potrebe detaljnijeg ispitivanja plućne funkcije doktorica će predložiti spirometriju, a ukoliko se radi o smetnjama dišnog sustava izazvanim alergijskom rekacijom liječnica će vam preporučiti vrstu i opseg alergološkog testiranja na inhalacijske alergene.

www.poliklinikasvecnjak.com/pulmoloska-ambulanta/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI