OCIJENI

Stručno usavršavanje

Objavljeno: 27.5.2019. 10:31

Obrazovanje i prekvalifikacija odraslih u današnje vrijeme postaje sve učestalija praksa. Tržište rada se razvija i mijenja, dolazi do pojave novih zanimanja ali i sve veće potrebe u određenim strukama.

Izbor prave karijere i struke za uspješnu budućnost ponekad je težak u mlađim godinama. Učilišta za obrazovanje odraslih tada postaju odlično rješenje za sve koji su kasnije shvatili čime se žele baviti i na kojim radnim mjestima žele usavršiti svoja znanja i vještine. Ranije spomenuti trendovi i ubrzani razvoj tehnologija doveli su do toga da formalno obrazovanje više nije dovoljno za čitav radni vijek. Cjeloživotno učenje i obrazovanje važno je za razvoj svakog pojedinca ali i funkcioniranje u modernom društvu. Za kvalitetno obrazovanje i stručno usavršavanje bitna je motivacija i želja za napretkom. Proces učenja i ostvarivanje rezultata ovise o prethodno stečenim radnim navikama.Većina gospodarskih zanimanja ili obrta danas gubi svoju popularnost a potreba za radnom snagom samo raste. HD učilište je moderniziralo svoje programe stručnog osposobljavanja i usavršavanja kako bi naši polaznici što lakše savladali sve izazove u učenju. Sva naša literatura dostupna je u elektroničkom obliku a učionice su tehnički opremljene za obrazovanje na višoj razini u kvaliteti.

Polaznici se kroz nastavne programe mogu usavršiti za rad u građevinarstvu, šumarstvu, poljoprivredi, drvnoj industriji, osposobiti se za rukovanje transportnim sredstvima ili rukovanje graditeljskim strojevima. Verificirani programi su za osobe sa trogodišnjim ili četverogodišnjim strukovnim školama. Ono što je najbolje za naše polaznike je specijalizirani praktikum u licenciranim radionicama i tvrtkama koje imaju ugovor sa učilištem. Također nudimo i program usavršavanja za zaposlene osobe u području zaštite na radu. Uvjerenje koje polaznici dobiju po završetku vrijedi kao dokaz o specijalizaciji i upisuje se u e-radnu knjižicu. Na našem webu možete pogledati još širu ponudu različitih tečajeva i odabrati najbolju opciju za još uspješniju budućnost!

OCIJENI