OCIJENI
Adresa: Resnički put 48
10 000 Zagreb
Telefon:
080 04 554, 01 2944 371 080 04 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://ortopan.net/

Radno vrijeme

:
Pon-čet: 7-21h Pet: 7-20h Sub: 8-14h
Djelatnosti: Radiologija – RTG, CT, MR, mamografija
Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: digitalni ortopan - intraoralne snimke - poluortopan - snimke maksilarnih sinusa - snimke temporomandibularnih zglobova - zagrizne snimke - CBCT 3D dijagnostika - imedijatno očitanje snimki
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Centar za dentalnu radiologiju Ostojić

Dobrodošli na stranicu Centra za dentalnu radiologiju Ostojić!

Centar za dentalnu radiologiju Ostojić je jedini "all inclusive centar" za dentalnu radiologiju u Zagrebu.
 
Uz vrhunsku aparaturu za sve vrste digitalnih rendgenskih snimaka koristimo i sofisticirani software koji nam omogućava niz alata pomoću kojih je dijagnostika i očitanje snimki precizna i točna. Snimke rade isključivo inženjeri radiologije uz sve potrebne mjere zaštite pacijenata i dozvolama dobivenim od nadležnih institucija Republike Hrvatske.

Moderni uređaji za zubni rendgen i ct snimanje
Centar za dentalnu radiologiju je opremljen s CT 3D zubnim rendgenom, zubnim ortopanom te rendgenima za ciljane intraoralne snimke. Očitanje i detaljna analiza dobiva se u svega nekoliko minuta nakon snimke. Sva snimanja radimo na sofisticiranom digitalnom stomatološkom rendgenu, koji zrači do 90 % manje od klasičnog zastarjelog RTG-a. U našem CT centru u istočnom dijelu Zagreba možete obaviti sve rendgenske pretrage na jednom mjestu bez čekanja u nekoliko minuta i po povoljnoj cijeni.

Očitanje snimaka i postavljanje dijagnoze
Kako bi pacijentima omogućili potpunu uslugu na jednom mjestu – nudimo Vam i mogućnost imedijatnog očitanja snimki uz pisani nalaz učinjen od strane dežurnih doktora dentalne medicine i specijalista oralne kirurgije. Uz svaku snimku imate mogućnost dobiti i nalaz s mišljenjem i dijagnozom naših dežurnih specijalista što će Vama i Vašem stomatologu uvelike olakšati pravilno liječenje.

Osim kvalitete, za naše usluge Vam ne treba uputnica, a možete zaboraviti i na redove čekanja i pretjerano zračenje. Obavite sve u nekoliko minuta po izrazito pristupačnim cijenama!

Prepustite se u sigurne ruke naših inženjera radiologije, te učinite rendgenske snimke uz vrhunsku opremu i uz minimalno zračenje!

Za više informacija posjetite našu web stranicu!
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
080 04 554, 01 2944 371 080 04 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI