OCIJENI

Učenje stranih jezika online sve popularnije

Objavljeno: 31.10.2017. 10:50

U današnje vrijeme bez znanja barem jednog stranog jezika teško se možemo zaposliti i sudjelovati u globalnoj komunikaciji. Učenjem stranih jezika nadograđujemo se osobno i profesionalno. Strani jezik možete učiti na razne načine, a u zadnje vrijeme sve je popularnije online ili e-learning zahvaljujući razvoju tehnologije i interneta. O odnosu na konvencionalne, online tečajevi imaju nekoliko ključnih prednosti zbog kojih se sve više ljudi odlučuje za ovaj način učenja stranih jezika. 

1. Štedite vrijeme

Već duže vrijeme razmišljate da naučite njemački jer vam je plan jednog dana posjetiti Njemačku, ali nikako da nađete dovoljno vremena i upišete tečaj. Zato je za vas najbolji izbor e-learning stranih jezika jer sami određujete vrijeme koje ćete posvetiti učenju. Tako možete uskladiti sve obaveze i konačno naučiti njemački.

                                                    

2. U tišini svog doma

Ako ste više tip osobe kojoj je lakše učiti u miru i tišini bez prisutnosti još desetak osoba, potražite na internetu online tečaj željenog jezika te iz naslonjača ili kreveta krenite s lekcijama. Ovako ćete moći učiti tempom i redoslijedom koji vama odgovara bez osjećaja neugode da ćete pogriješiti te možete nebrojeno puta iznova ponavljati ono što vam nije jasno.

3. Novi načini učenja

E-learning se sastoji od multimedijskog sadržaja, koji između ostalog uključuje video i audio zapise, alate za ispravljanje gramatike te interakciju putem chata, web kamera i instant poruka. Tako možete vježbati svoj izgovor, pravilan pravopis i gramatiku, kako se ponašati u određenim komunikacijskim situacijama i ponešto naučiti o zemlji čiji jezik učite.

                                                          

Jednu od takvih e-learning platformi za učenje stranih jezika nudi i prevoditeljska tvrtka Bolingo za njemački jezik razine A1, odnosno za početnike. Tečaj se može kombinirati i sa Skype predavanjima, koja drže iskusni profesori i profesionalci.

E-learning tečaj njemačkog jezika uključuje:
  • pristup tečaju sa strukturiranim vježbama i lekcijama prilagođenima za A1 razinu (za početnike)
  • nakon svake lekcije slijedi komplet vježbi za tu lekciju
  • objašnjavanje gramatike kroz pravila i primjere
  • multimedijalna baza na temu njemačke/austrijske glazbene kulture (poticaj na samostalno učenje vokabulara kroz tekstove pjesama)
  • kratki video-isječci (5-10 min) s profesorom koji objašnjava izgovor
  • tečaj se može koristiti neograničeno (možete se prijaviti na račun i nakon više mjeseci)

OCIJENI