OCIJENI
Adresa: Andrije Hebranga 32, drugi kat
10000 Zagreb
Telefon:
01 4576 194 01 4576 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.verba.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Intelektualne usluge
Ključne riječi: Prevoditelj, sudski tumač, ovlašteni prevoditelj, agencija za prevođenje, prevođenje dokumenata, s ovjerom, bez ovjere, ovlašteni
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

VERBA je vodeći prevoditeljski centar koji pruža usluge prevođenja, ovjeravanje prijevoda, lektoriranje, lokalizaciju i višejezično stolno izdavaštvo (DTP) u Hrvatskoj. Prevoditeljski centar certificiran je prema normama ISO 9001 i ISO 17100, čime je zajamčena pouzdanost, stručnost i kvaliteta usluga prevođenja, ovjeravanja prijevoda i lektoriranja. To su prepoznali brojni korisnici usluga prevođenja i stručno Vijeće koji su VERBA centar odabrali za Croatian Superbrands Business. Prevoditeljski centar VERBA ima vlastiti stručni tim koji se sastoji od sudskih tumača, prevoditelja, redaktora, lektora, profesora stranih jezika i jezičnih specijalista te grafičkih i web dizajnera i voditelja projekata.

Djelatnici tvrtke VERBA CENTAR d.o.o. od 13. ožujka 2020. rade iz svojih domova kao dio našeg plana za zaštitu zdravlja i sigurnosti djelatnika, klijenata i dobavljača. Ured će do daljnjega biti zatvoren za stranke.
Međutim, naše usluge prevođenja i dalje ćemo obavljati istom brzinom i kvalitetom kao i do sada.
Dovoljno je samo poslati upit na našu e-poštu: info@verba.hr (po mogućnosti s izvornim dokumentima u privitku) i brzo ćemo poslati informaciju o cijeni i roku isporuke. Nakon potvrde ponude i dogovorenog roka, prijevode šaljemo elektroničkim putem, a ovjerene prijevode isključivo u skeniranom obliku.


Dodatne informacije: https://www.verba.hr
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4576 194 01 4576 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI