Adresa: Andrije Hebranga 32, drugi kat
10000 Zagreb
Telefon:
01 4576 194 01 4576 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.verba.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Intelektualne usluge
Ključne riječi: Prevoditelj, sudski tumač, ovlašteni prevoditelj, agencija za prevođenje, prevođenje dokumenata, s ovjerom, bez ovjere, ovlašteni
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

VERBA je vodeći prevoditeljski centar koji pruža usluge prevođenja, ovjeravanje prijevoda, lektoriranje, lokalizaciju i višejezično stolno izdavaštvo (DTP) u Hrvatskoj. Prevoditeljski centar certificiran je prema normama ISO 9001 i ISO 17100, čime je zajamčena pouzdanost, stručnost i kvaliteta usluga prevođenja, ovjeravanja prijevoda i lektoriranja. To su prepoznali brojni korisnici usluga prevođenja i stručno Vijeće koji su VERBA centar odabrali za Croatian Superbrands Business. Prevoditeljski centar VERBA ima vlastiti stručni tim koji se sastoji od sudskih tumača, prevoditelja, redaktora, lektora, profesora stranih jezika i jezičnih specijalista te grafičkih i web dizajnera i voditelja projekata.

Ne morate trčati s papirima po gradu niti sami voditi svoje projekte.
Cjeloviti tim prevoditelja, jezičnih redaktora, lektora, ovlaštenih sudskih tumača i DTP stručnjaka VERBA CENTRA sve obavlja za vas.

Sve se usluge mogu naručiti slanjem upita na info@verba.hr ili u našem uredu u samom središtu Zagreba, ulica Andrije Hebranga 32 (2. kat).

Dodatne informacije: https://www.verba.hr
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4576 194 01 4576 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.