OCIJENI
Adresa: Kuzminečka 51
10000 Zagreb
Telefon:
01 4103 303 01 4103 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.global-link.hr
https://www.facebook.com/GlobalLinkPrijevodi

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje, Lektura
Instrukcije, pripreme, poduka
Ključne riječi: njemački, engleski, talijanski, španjolski, ruski, turski, slovenski, srpski, bosanski, makedonski, rumunjski, mađarski, češki, sudski tumač, ovjereni prijevod, ovlašteni prevoditelj, prevoditelj, zagreb, hrvatska, sudski tumač za njemački, sudski tumač za engleski, sudski tumač za talijanski, sudski tumač za španjolski, sudski tumač za ruski, sudski tumač za mađarski, sudski tumač za slovenski, sudski tumač za srpski, sudski tumač za češki, sudski tumač za makedonski, sudski tumač za rumunjski
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

USLUGE GLOBAL LINKA

Iako je u suštini svaki čin komunikacije prevođenje, jer pretpostavlja formulaciju misli i želja jezičnim sustavom, prevođenje iz jednog jezika u drugi dodatni je izazov. Mi znamo da je učinkovita komunikacija na jeziku ciljnog tržišta važna za poslovanje u globaliziranom svijetu. Bez obzira radi li se o manjem projektu ili dugoročnoj strategiji, nudimo rješenja za sve Vaše komunikacijske potrebe na jednom mjestu. Uz podršku naših voditelja projekata i jezičnih stručnjaka možete računati na kvalitetu, poštivanje dogovorenih rokova i otvorenu komunikaciju s ciljem ispunjavanja svih Vaših očekivanja.

Misija Prevoditeljske agencije Global Link
Misija Global Linka je premostiti jezične barijere pružanjem usluga koje nadmašuju očekivanja kupaca. Zadovoljstvo naših klijenata temelj je naše poslovne misije, što postižemo visokim standardima kvalitete, brzinom i pristupačnim cijenama.


Pisani prijevod
Global Link nudi uslugu prevođenja općih tekstova, stručnih tekstova iz različitih područja, web stranica…

Pročitaj više

Sudski tumač - Ovjereni prijevod
Nudimo uslugu prijevoda dokumenata s ovjerom sudskog tumača i to: osobnih dokumenata, svjedodžbi…

Pročitaj više

Usmeni prijevod
Naši iskusni prevoditelji stoje Vam na usluzi tijekom poslovnih sastanaka, prezentacija, radionica…

Pročitaj više

Lektura teksta
Za sve tekstove namijenjene tisku preporučuje se jezična lektura. Za Vas lektoriramo…

Pročitaj više

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
31.08.2020. 15:53 | KORISNIK: f1.cobalt

Moram pohvaliti cijeli tim ! Koristio sam usluge prijevoda na francuski i na engleski, i uvijek su bili ljubazni, izvršili prijevod u najkraćem roku. Posebno su mi izišli u susret kad sam bio u vremenskoj stisci i spasili me. Svakako ekipa koju preporučujem i ovim putem im zahvaljujem

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI