Adresa: Ulica Grada Mainza 11
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2046 163 01 2046 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://niveus-poliklinika.hr/
http://www.facebook.com/poliklinkaniveus/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 9:00 - 20:00
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Poliklinika
Estetska medicina
Ključne riječi: stomatološke usluge - dentalni implantati - prp tretman - fileri - keramičke krunice i ljuskice - laserska terapija i liječenje - ortopan i 3D dijagnostika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli u novootvorenu dentalnu polikliniku u centru Zagreba!

Vrhunska usluga, najmodernija tehnologija i detaljan pristup svakom klijentu - naša je vizija - kako biste se osjećali doista posebno u ovom ugodnom ambijentu.

Poliklinika NIVEUS za stomatologiju i estetsku njegu lica temeljena je na generacijskom iskustvu obitelji Slade Knežević, a smještena je u samom centru Zagreba.

Kod nas možete dobiti kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu. Dentalni centar je opremljen najmodernijom tehnologijom i visokokvalitetnim materijalima te uz naše profesionalne stručnjake dobivate visoku kvalitetu usluge.

Za više informacija o našim uslugama kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Pratite nas na Facebooku i posjetite web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2046 163 01 2046 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.