OCIJENI
Adresa: Palmotićeva 23
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4816 878 01 4816 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Poliklinika
Ortoped
Ključne riječi: deformacije stopala - ultrazvuk kukova - dječji ortoped - liječenje deformacije stopala - nepravilnosti stopala
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Prof.dr.sc.Javor Vrdoljak, subspecijalista ortopedije i uže specijalnosti dječje ortopedije

U poliklinici Vrdoljak vrše se konzervativni i   operativni zahvati stečenih i prirođenih mana stopala. Najčešća prirođena deformacija stopala jeste   prirođeni pes ekvinovarus.Javlja se u 1-2 djeteta  na tisuću živorođene djece. Uzrok je nepoznat. VAŽNO JE ZNATI! Postoje 4 tipa ove deformacije. Za svaki tip postoji određeni način liječenja !! Liječenje se započinje odmah  poslije rođenja  natkoljenim gips čizmicama, a nakon šest tjedana pristupa se operativnom liječenju ako je potrebno. Ishod liječenja ovisi o znanju, iskustvu i  spretnosti ortopeda.
Liječenje provodi Prim. prof. dr.  sc.  Javor Vrdoljak, subspecijalist iz dječje ortopedije i ortoped i garantira se potpuno izliječenje deformacije stopala. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4816 878 01 4816 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI