OCIJENI
Adresa: MASARYKOVA 12
10000 ZAGREB
Telefon:
01 4872 681 01 4872 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://vitrum.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8:30-20
sub: 8:30-14
Djelatnosti: Optika, oftalmološka poliklinika, okulistička ordinacija
Ključne riječi: OPTIKA VITRUM SUNČANE NAOČALE OKVIRI ZA NAOČALE NAOČALNE LEĆE KONTAKTNE LEĆE SPORT POMAGALA ZA SLABOVIDNE
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Optika Vitrum je obiteljska tvrtka koja obavlja optičarsku i optometrijsku djelatnost, osnovana 1990. godine.
Vode je supružnici Jasna i Zdravko Beljan, magistri znanosti iz optometrije i majstori očne optike. Posebna područja od interesa su im prilagođavanje specijalnih kontaktnih leća, korekcija astigmatizma s analizom blizinskog astigmatizma, binokularna korekcija vida, kontrastni vid, noćna kratkovidnost, prilagodba refrakcijske korekcije specifičnostima zanimanja ili aktivnostima koje imaju specifične zahtjeve; glazbenicima, računalnim stručnjacima, sportašima.
Svi članovi tima Optike Vitrum obuhvaćeni su programom kontinuirane edukacije i treninga iz područja očne optike, kontaktnih leća i refrakcije oka.
Zdravko Beljan je stručni suradnik u nastavi na kolegijima Kontaktne leće te Refrakcija i binokularni vid na Veleučilištu Velika Gorica.
Optika Vitrum smještena je u Masarykovoj ulici broj 12, u Zagrebu. Ponuda Optike Vitrum sadrži artikle isključivo najviše provjerene kvalitete. Stručnost, znanje i dugogodišnje iskustvo jamče klijentima najviši standard u odabiru i izradi naočala i kontaktnih leća.


OPTIKA VITRUM d.o.o. za izradu i promet optičkih pomagala
Adresa: Masarykova 12, 10000 Zagreb
Telefon: 01 4872 681
E-mail: vitrum@vitrum.hr
Radno vrijeme: PON – PET | 08:00 – 20:00

http://vitrum.hr/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI