OCIJENI

EVA: Dinamična kvadripolarna radiofrekvencija (DQRF) u ginekologiji donosi ponovno zadovoljstvo i sigurnost u intimnom zdravlju žene

Objavljeno: 2.6.2020. 8:28

EVA tretmanom u ginekologiji se na siguran i učinkovit način, bez neugode, rješavaju neki od  problema ženskog intimnog područja, a to su:

  • Početni stupanj i blagi oblici SUI (Stres Urinary Incontinence): neželjeno i nevoljno „bježanje“ mokraće pri fizičkom naporu;
  • Suhoća rodnice, osjećaj zatezanja i peckanja, bolni spolni odnosi;
  • Smanjenje osjetljivosti i opuštenosti rodnice kao znakovi starenja ženskog intimnog područja.

Pozitivni rezultati EVA tretmana dobivaju se stimulacijom mikrocirkulacije u intimnom području te stvaranjem novog kolagena, veziva i hijaluronske kiseline.

EVA funkcionira emitiranjem energije koje potiče zagrijavanje precizno ciljanog tkiva. U tom tkivu dolazi do promjena, potiče se fibroblast na lučenje novog kolagena i hijaluronske kiseline. Tako dolazi se do remodeliranja veziva što rezultira ponovnom čvrstoćom tkiva koje poboljšava funkcionalnost i izgled.

Dinamična kvadripolarna radiofrekvencija (DQRF) je najnovija biofizikalna tehnologija kojom se emitira energija u određeni sloj tkiva s potpunim očuvanjem ostalih dijelova tkiva. Tako ciljano djeluje na željenoj dubini tkiva s minimalnim ili nikakvim rizikom od neželjenih oštećenja ili pretjeranog zagrijavanja.

Velika prednost EVA tretmana u odnosu na “starije” metode radiofrekvencije je u tome što:
  • Su bezbolni
  • Ne zahtijevaju vrijeme oporavka
  • Minimalizirana je mogućnost komplikacija (prekomjerno zagrijavanje tkiva)
  • Nema negativnog utjecaja na okolne strukture
Zbog navedenih prednosti, EVA tretman je idealan način za očuvanje intimnog zdravlja žene, a potrebno je provesti nekoliko (4-6) tretmana za postizanje učinka.

Ove korisne tretmane provodi vrsni stručnjak prof. dr.  sc. Hrvoje Vrčić u Poliklinici Hilarus. Prije tretmana potrebno je utvrditi anamnezu, odraditi klinički pregled, utvrditi indikacije i isključivanje kontraindikacija te razumjeti željene i moguće rezultate. Ako vas zanima jeste li kandidatkinja za tretman radiofrekvencije, dovoljno je javiti se Poliklinici putem maila ili telefona ili riješiti upitnik: https://forms.gle/KnP5CQzpbZj3eSme7 

OCIJENI