OCIJENI
Adresa: Kaptol 26
10000
Telefon:
01 4680 993 01 4680 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ordinacija-kardum.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 16-20
sub: 8-13
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Gastroenterolog, proktolog
Interna medicina i dijagnostika
Ključne riječi: Ultrazvuk - endoskopija - kolonoskopija - EGD - gastroenterolog - sprječavanje infekcija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

CJELOVIT PRISTUP LJUDSKOM ZDRAVLJU

Privatna ordinacija Bona Officia dr. Kardum d.o.o.
osnovana je 2006. godine kao izraz želje za jednim drugačijim, cjelovitijim, kvalitetnijim individualnim pristupom pacijentu. To prvenstveno podrazumjeva stvaranje povjerenja i iskrenosti u odnosima između liječnika s jedne i pacijenta i njegove obitelji s druge strane. Iskustveno smo spoznali da je to preduvijet uspjeha svakog daljnjeg koraka u dijagnostici i liječenju bolesti. To također podrazumjeva stvaranje i imanje vremena, htjenja i znanja za slušanje svega onoga što nam pacijent želi reći ali i prepoznavanje onog što je ostalo neizgovoreno a ne rijetko je od presudna značenja u stvaranju ispravne slike o pacijentu i njegovu psihofizičkom stanju. Iskustvo utemeljeno na višegodišnjem i stalnom usvajanju medicinskog znanja i vještina u klinikama u našoj domovini i diljem svijeta sigurna su garancija kvalitete pružanja naših medicinskih usluga.
Svemu tome pridonosi i najsuvremenija medicinska oprema kojom je ordinacija opremljena te suradnja sa vodećim zdravstvenim centrima u Hrvatskoj i Medicinskim fakultetom u Zagrebu.

Smješteni smo u jednom od najljepših dijelova našega grada, na Kaptolu broj 26, točno nasuprot kazališta Komedija. U prekrasnom perivoju u kome se nalazi zgrada osiguran je veliki i sigurni prostor za parkiranje.

Ulaz u ordinaciju i kretanje unutar nje prilagođen je u cijelosti i osobama sa invaliditetom.
 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4680 993 01 4680 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI