Adresa: Zagrebačka 68
10410, Velika Gorica
Telefon:
01 6224 218 01 6224 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.synlab.hr/

Radno vrijeme

:
Pon. - Pet.: 07:00 - 16:00 Subotom 08:00 - 12:00
Djelatnosti: Medicinski laboratorij, genetska laboratorijska istraživanja, zubotehnički laboratorij
Poliklinika
Ključne riječi: kućne posjete laboratorij vađenje krvi - prenatalni test - sistematske pretrage - prenatalna dijagnostika - pretrage štitnjače - mikrobiološke pretrage
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Synlab Grupa
Synlab international je europski broj jedan u pružanju usluga medicinske dijagnostike, nudeći  cijeli niz medicinsko laboratorijskih usluga za humanu medicinu, veterinarsku medicinu, farmaceutsku industriju i analizu okoliša, koji globalno zapošljava više od 19.000 ljudi, a čiji počeci sežu u 1998.godinu kada je osnovan Synlab GmbH. 
Kombinirajući široku mrežu laboratorija diljem Europe i veliki raspon dijagnostičkih testova,  Synlab sada pruža svoje usluge u više od 35 zemalja, na 4 kontinenta.
Naša vizija je pružanje kvalitetne i inovativne medicinsko laboratorijske dijagnostike pacijentima  diljem svijeta.

Synlab Hrvatska
Synlab Hrvatska –poliklinika za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku prvi je privatni medicinsko biokemijski  laboratorij osnovan u Republici Hrvatskoj . Tijekom godina proširenjem na mikrobiološku dijagnostiku prerastao je u Polikliniku za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku,a od 2007.godine je član današnje Synlab Grupe.
Uslijed provedbe globalne poslovne strategije jedinstvenog nastupa na tržištu dotadašnji Labor Centar 2013.godine mijenja naziv u Synlab Hrvatska poliklinika.
Danas Synlab Hrvatska posluje na tri lokacije u Gradu Zagrebu i na lokaciji u Velikoj Gorici, pružajući usluge  medicinsko laboratorijske dijagnostike iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije. Čitav spektar različitih specijalističkih i visokodiferentnih pretraga radi se u suradnim laboratorijima u Njemačkoj i Hrvatskoj.
Dio Synlab Hrvatske je i Synlab veterinary Hrvatska koji pruža usluge inovativne i kvalitetne veterinarske laboratorijske dijagnostike u Hrvatskoj i u suradnim laboratorijima u okviru Synlab Grupe.

Kliničke odluke se velikim dijelom temelje na različitim dijagnostičkim postupcima. Synlab to zna i može ponuditi. Obratite nam se s punim povjerenjem.

RADNO VRIJEME:

Poslovnica u Velikoj Gorici i Petrovaradinskoj u Zagrebu
pon - pet: 7 - 16 h
Uzimanje uzoraka do 15h

Poslovnice na Bukovčevom trgu i mikrobiološki laboratorij u Petrovaradinskoj 7:
pon - pet: 7 - 18 h
Uzimanje uzoraka do 17h

subotom: 8-12h
Uzimanje uzoraka do 11h*
*Mikrobiološki uzorci u Velikoj Gorici se subotom prikupljanju do 10h


POGODNOSTI ZA VAS!

Tu smo za Vas od rođenja do zrele dobi!

Dolazimo u kućne posjete - nazovite nas!

Vi ste u središtu zbivanja - dođite i pitajte!

Uštedite svoje vrijeme - brzi smo i pouzdani!

Dobivate više - iskoristite naše programe za kontrolu zdravlja!

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6224 218 01 6224 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.