OCIJENI

Oblikovanje tijela Split

Objavljeno: 5.10.2022. 14:57

Ponosno pokaži novu figuru. Zamisli kako želiš izgledati i u dogovoru s nama to ostvari. Zajedničkim snagama uspjeh je zagarantiran.
Noviteti u Dermamed centru iz dana u dan pokazuju nam koliko je neinvazivna estetska medicina napredovala.
MedContour MULTIPOWER je posljednji uređaj nove generacije dostupan u Dermamed medicinsko-estetskom centru. Bez bola,
modrica, s najmanjim mogućim brojem tretmana održite svoju liniju s MedContour MULTIPOWER i Med2Contour aparatom.
Individualni paketi oblikovanja tijela i savjeti za uz analizu tijela, praćenje i potporu samo u Dermamed centru.
Dogovorite BESPLATNE konzultacije 021 785828 ili na dermamed.info@gmail.com

FAZE PROGRAMA SUZBIJANJA PRETILOSTI

Tanita - medicinska analiza sastava tijela
Kako bismo Vas mogli lakše i pravilnije savjetovati za početak preporučujemo medicinsku analizu sastava tijela uz pomoć Tanita 9001 analizatora, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Sve podatke dobijemo na temelju visine, godina, spola i stupnja tjelesne aktivnosti osobe koja se mjeri. Tanita medicinska analiza sastava tijela najbolja je pomoć u dijagnozi brojnih bolesti poput trenutnih epidemija pretilosti, dijabetesa ili pothranjenosti, a nama služi i kao odličan alat za praćenje rezultata tretmana i zdravlja naših klijenata.

Nutricionističko savjetovanje i praćenje
Nutricionističko savjetovanje obuhvaća procjenu trenutačnog zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih parametara analizirati ćemo i procijeniti nutritivni status organizma, izmjeriti koliko energije zahtijeva Vaš životni stil te izraditi smjernice koje će mu pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti kako bi postigao i zadržao željene rezultate.

Izrada jelovnika (plana prehrane)
Planiranje prehrane podrazumijeva sastavljanje plana o vrsti namirnica i obroka prema energetskim i prehrambenim potrebama, primjenjujući prehrambene standarde. Prehrambeni standardi predstavljaju preporučeni dnevni unos energije, hranjivih i zaštitnih tvari neophodnih za održavanje fizioloških funkcija organizma i zdravlje pojedinca. Individualni plan jelovnika radimo na bazi tjedan dana, 2 tjedna ili mjesec dana, a namijenjen je za usvajanje pravilnih prehrambenih navika, ali i kao pomoć u izboru optimalnih namirnica.

Tretmani smanjenja obujma
U našoj ponudi imamo više tretmana i programa oblikovanja tijela koji se individualno prilagođavaju svakoj osobi kako bi postigli najbolji rezultat u najkraćem vremenu – Med 2 Contour ultrazvučna terapija, Vela ultrazvučna terapija, Vela RF radiofrekvencija, Reviderm ultrazvučna terapija, limfna drenaža.

Vježbanje s osobnim trenerom
U našoj ponudi imamo vježbanje s osobnim trenerom u grupi i individualno vježbanje. Odvojite malo vremena za sebe I pokrenite metabolizam rezultati
će Vas zapanjiti. Bez suvišnih pogleda uživajte u individualiziranom pristupu i imajte teretanu samo za sebe. Rezultat neće izostati.

KRENITE DANAS!

Najveći je problem kako početi. Iskoristi BESPLATNE KONZULTACIJE.
Možete početi danas, a naši stručnjaci su tu da Vam pomognu i da Vas motiviraju. Sve što trebate imati je malo volje i želju za ostvarenjem ciljeva.
Nova figura je najbolja motivacija!

Za sva pitanja i besplatne konzultacije slobodno se obratite na dermamed.info@gmail.com ili telefonski na 021 785 828 u Polikliniku Dermamed, dr.med. Anđela Prolić će odgovoriti na sva vaša pitanja.
http://dermamed.hr
Dermamed možete pratiti putem Facebooka, Instagrama, a video većine tretmana možete vidjeti na Dermamed Youtube kanalu.

OCIJENI