OCIJENI

O NAMA

Objavljeno: 20.9.2021. 14:11

Dobro došli na stranicu Poliklinike Dermamed

Poliklinika Dermamed ima individualizirani pristup svakoj osobi.
Rezultat koji vi želite postići naš je zajednički cilj.
Oblikovanje tijela, pomlađivanje lica, uklanjanje dlačica i medicinski programi mršavljenja naša su primarna djelatnost.

Kombinacije različitih tehnika i aparature su uvijek učinkovitije od samo jednog pristupa te se zbog toga paketi individualno prilagođavaju svakoj osobi i indikaciji.

Provodimo i intenzivne programe mršavljenja koji imaju za cilj detoksikaciju, intenzivno mršavljenje, naučiti vas kako se pravilno hraniti, dugoročno smanjiti težinu i podignuti vaše samopouzdanje te prihvaćanje vlastitog izgleda.

Kod nas možete potražiti:

ANALIZU KOŽE LICA I TIJELA 

  • Cilj analize je savjetovanje klijenta, na osnovu njegovih odgovora i pregledu kože klijent dobiva preporuku tretmana koje bi trebao obaviti kao i preparata koje bi prema vrsti kože trebao koristiti.

DERMAMED TRETMANI ZA LICE I TIJELO
  • Za lice - dijagnostika lica i analiza kože
  • Za tijelo - dijagnostika tijela i paketi mršavljenja.
Imamo uređaj koji omogučuje trajne rezultate - MED CONTOUR -
Med Contour Vam pruža odmah vidljive rezultate! Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med Contour tretmana je 1 inch = 2,5 cm.

Za sva pitanja i besplatne konzultacije slobodno se obratite na dermamed.info@gmail.com ili telefonski na 021/785-828 u Poliklinici Dermamed, dr.med. Anđela Prolić će odgovoriti na sva vaša pitanja.
Dermamed možete pratiti putem Facebooka, Instagrama, a video većine tretmana možete vidjeti na Dermamed Youtube kanalu.
Dermamed.hr
OCIJENI