OCIJENI

MED CONTOUR MULTIPOWER SPLIT

Objavljeno: 6.9.2020. 13:08

Med Contour MULTIPOWER

Med Contour je uređaj koji omogućuje trajne rezultate!
Rezultati koji se dobiju Med Contourom slični su rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom. Dok se klijent drži životnog stila u skladu s dobivenim rezultatom, rezultati su trajni.

Med Contour Vam pruža Odmah vidljive rezultate! Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med Contour tretmana je 1 inch = 2,5 cm.

Siguran tretman – 100 % siguran! Potvrdila najrigoroznija agencija za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA approved!

Ugodan – najugodniji tretman oblikovanja tijela. Klijenti Med Contour tretman opisuju kao masažu vrućim kamenjem.

Bez vremena oporavka – takozvani “IN & OUT” tretman ili “lunch break” tretman

Med Contour za klijente predstavlja:
  • Odmah vidljive rezultate – u prosjeku smanjenje obujma od 2,5 cm nakon prvog tretmana
  • 100 % siguran – potvrdila najrigoroznija agencija na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA approved!
  • Ugodan – najugodniji tretman oblikovanja tijela. BEZ VREMENA OPORAVKA – takozvani “IN & OUT” tretman ili “lunch break” tretman
  • Dokazano najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu!

Med Contour je novi, specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije koju omogućuju DVIJE snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu.

Med Contour radi na osnovi patentirane tehnologije.

Samo Med Contour ima dvije ultrazvučne glave, postavljene pod međusobnim kutom od 135 stupnjeva, vakuum i aplikator za otvaranje limfnih čvorova i limfnu drenažu.

Uređaj Med Contour je također jedini na svijetu patentirani uređaj koji usisava tkivo i kroz djelovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućuje kontroliran tretman.

Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji postiže puno veću dubinu tretiranja i prodiranja te uređaj omogućuje najviši stupanj sigurnosti za razliku od ostalih, mnogih necertificiranih uređaja na tržištu.

Za sva pitanja i besplatne konzultacije slobodno se obratite na dermamed.info@gmail.com ili telefonski na 021 785 828 u Polikliniku Dermamed, dr.med. Anđela Prolić će odgovoriti na sva vaša pitanja.
Dermamed možete pratiti putem Facebooka, Instagrama, a video većine tretmana možete vidjeti na Dermamed Youtube kanalu.
Sve dodatne informacije o uslugama su Vam dostupne na našoj stranici Dermamed.hr.http://dermamed.hr

OCIJENI