Adresa: Poslovna zona 1 br.3.
44320, Kutina
Telefon:
044 633 276 044 633 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://kkep.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 09:00-16:00 sub: 08:00-12:00
Djelatnosti: Stolarija - unutarnja i vanjska, drvena, pvc, aluminijska
Stolarija, PVC prozori, vrata, rolete
Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: vrata - ulazna vrata - prozore - starogradanja - novogradnja - pvc - stolarija - obrada špalete - odvoz stare stolarije - dostava - demontaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

K & K EURO PROJEKT – Moderna tvrtka s jasnom vizijom.

Poštenje, stručnost i predanost glavne su odlike svih zaposlenika tvrtke koji svojim primjerom zajednički doprinose i jačaju snagu same tvrtke, a to  je osnovi preduvjet za dugogodišnji uspjeh i poslovanje tvrtke.

K&K EURO PROJEKT 

Obiteljska tvrtka osnovana 2013. godine u Sesvetama. Od samog početka poslovanja i otvaranja izložbenog salona u Kutini, tvrtka K&K EURO PROJEKT djeluje na području Sisačko-Moslavačke županije i šire okolice kao generalni zastupnik profila ALUPLAST Kunststoff-Fensrtersysteme proizvođača Marlex d.o.o. iz Varaždina.

Zahvaljujući suradnji s pouzdanim i provjereno kvalitetnim partnerima poput Marlexa i Lip Bleda, svojim klijentima nudimo samo najbolje.
Proizvodi i usluge visoke kvalitete prepoznati su od strane naših vjernih kupaca i klijenata koji su nam tokom posljednjih godina ukazali svoje povjerenje.

Na osnovi odlične preporuke zadovoljnih klijenata, svakodnevno rastemo te nastojimo u potpunosti zadovoljiti zahtjeve novih potencijalnih kupaca na međusobno zadovoljstvo. Tržišta na kojima udovoljavamo zahtjevima potencijalnih klijenata su područje cijele Hrvatske, susjedne zemlje Slovenija, Austrija te Italija u kojima djelujemo putem zastupnika sa kojima razvijamo dugoročnu poslovnu suradnju.

Misija

K&K EURO PROJEKT je vaš novi pogled za udobnost, sigurnost i toplinu Vašeg doma.

Vizija

K&K EURO PROJEKT  želi kvalitetom gotovih proizvoda i usluga, prihvatljivom najpovoljnijom cijenom te zalaganjem i trudom svojih zaposlenika postati prepoznatljiva tvrtka zadovoljnih poslovnih klijenata šire okolice.

Cilj

K&K EURO PROJEKT  želi unaprijediti kvalitetu života ljudi u njihovim domovima, uvoditi i pratiti nove inovativne trendove na hrvatskim i regionalnim tržištima pazeći pri tome na zaštitu okoliša.

Za sve dodante informacije o našim proizvodima i usluga posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
044 633 276 044 633 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.