OCIJENI
popust 20%

Tretman maske za hidrataciju kože

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 14.09.2023. 00:00

Od 12 - 20.09. iskoristite 20% popusta i priuštite si tretman maske za hidrataciju kože. Daje izvanredne rezultate u postizanju intenzivne hidratacije kože te svježeg i blistavog izgleda lica i vrata, smanjujući posljedice stresa na Vašu kožu, dajući joj mladenački i zdrav izgled.
𝐙𝐚 š𝐭𝐨 𝐬𝐯𝐞 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐦𝐨 𝐦𝐚𝐬𝐤𝐮 𝐳𝐚 𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚𝐭𝐚𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐤𝐨ž𝐞?
Ova izvanredna maska namijenjena je dubinskoj hidrataciji kože, prekrivajući je hidrolipidnim plaštom kao prevencijom starenja kože.
𝐊𝐨𝐣𝐞 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐯𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐩𝐬𝐭𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐝𝐫ž𝐢 𝐦𝐚𝐬𝐤𝐚 𝐳𝐚 𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚𝐭a𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐤𝐨ž𝐞?
Maska za hidrataciju kože sadrži ekstrakt maćuhice, ulje argana, jojobe, mrkve, masline, makadamije, riže, badema, pšenične klice...
𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐝𝐣𝐞𝐥𝐮𝐣𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐤𝐚 𝐳𝐚 𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚𝐭a𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐤𝐨ž𝐞?
Maska osigurava potpunu hidrataciju kože ( i površinske i dubinske), te obnavlja i hrani stanice kože dovodeći ih u ravnotežu. Ima snažno antioksidacijsko djelovanje te nakon njezine primjene, koža je u potpunosti hidratizirana i mekana na dodir.
Za više informacija posjetite našu web stranicu-

http://estefit.eu/maske-za-lice/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI