OCIJENI

Zašto je važno odvesti automobil u profesionalni servis?

Objavljeno: 21.3.2022. 14:07

Boja vašem autu služi kao zaštitni premaz od svih oštećenja koje cesta i vanjski uvjeti mogu napraviti. Kvaliteta boje je važna jer omogućuje manju vjerojatnost hrđe i moguće štete na dijelovima automobila. Što je taj dio kvalitetniji, to će vaš automobil bolje podnijeti svakodnevnu vožnju pa čak i manje sudare na cesti. 

Sprječavanje strukturalnih problema i korozije

Iako se ponekad oštećenja na boji čine jedino kao estetski problem, postoje mnogi razlozi zbog kojih ona ima veliku važnost u očuvanju vašeg automobila. Većina karoserija automobila izrađeno je od čelika koji s vremenom može oslabjeti, pogotovo ako nije pravilno zaštićen, a dobro zatvoren sloj boje pomoći će da karoserija bude jaka i da budete sigurni na cesti. 

Osim toga, kada se boja ošteti, može dopustiti da voda i krhotine uđu ispod premaza, uzrokujući hrđu. Profesionalno popravljene ogrebotine i udubljenja što je prije moguće pomoći će u sprječavanju korozije i očuvanju automobila.

Nemojte štedjeti na boji

Razni nedostatci mogu biti posljedica dugotrajnog korištenja automobila. Oštri skokovi temperature zraka, pojava erozije, oksidacija i drugi agresivni čimbenici mogu biti posljedice koje uvelike štete vašem vozilu. Ako ste, primjerice, imali sudar, proces popravka je višeslojan. Nakon što su oštećeni dijelovi zamijenjeni i udubljenja izglađena, važan posao još nije gotov. Lakiranje će imati velik utjecaj na budućnost i kvalitetu vašeg automobila. 

Lakiranje automobila osjetljiv je posao koji zahtjeva iskustvo, veliko strpljenje i posvećenost detaljima. Tehničari u autolimarskim radionicama koriste kompjuteriziranu opremu za usklađivanje boje kako bi točno otkrili nijansu automobila i odredili koju boju koristiti. Budući da nije vjerojatno da svu ovu opremu imate u garaži ili da je imate iskustva u korištenju, važno je odvesti vozilo u autolimariju.

Odaberite kvalitetu, sigurnost i stil – sve u jednom!

Kako bi osigurali vašu udobnost, bezbrižnost i novi osjećaj u vožnji , Citroën se obvezao podržavati i štititi vas, osigurati vam mobilnost i olakšati održavanje vašeg vozila kako bi se osigurala njegova dugovječnost.

Stoga Citroën servis nudi:

  • Servis i održavanje – i van jamstvenog roka
  • Godišnji pregled vozila
  • Povoljne usluge održavanja i eventualnog popravka
  • Usluge limarije i lakirnice

Kako biste osigurali dobro stanje svojeg vozila, odaberite originalne Citroën dijelove ili paletu standardnih zamjenskih dijelova. Originalni Citroën dijelovi osmišljeni su kako bi potpuno odgovarali tehničkim zahtjevima vašeg vozila te vam omogućili vožnju s potpunim povjerenjem, a dodatna je oprema posebno je osmišljena kako bi zadovoljila vaše potrebe. 

Nama Auto servis Citroen Zagreb – C S Zagreb d.o.o. zvuči kao pun pogodak -  već godinama svojim korisnicima osigurava kvalitetu i sigurnost na cesti. Svojim su predanim radom ostvarili visoke ciljeve, a klijentima nude ono što je najvažnije, najbolji omjer cijene i kvalitete. Možete ih pronaći u Zagrebu na Trešnjevci, točnije u Tratinskoj 32, a više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona. 


OCIJENI