OCIJENI

Servis CITROËN vozila u ovlaštenom servisu: Zašto i gdje?

Objavljeno: 5.2.2021. 13:59

Došao je trenutak za odluku – odabrati servis svog vozila. Hoćete li servis odraditi u ovlaštenom ili neovlaštenom servisu?
 
Iako vam se donošenje odluke čini teško i niste sigurni koje prednosti i nedostaci su važni pri izboru, odluka je lakša nego vam se čini. Naime, bez zadrške je najsigurnija i najisplativija opcija servisirati svoje vozilo u ovlaštenom servisu, a zašto je tome tako donosimo u nastavku!
 
 
Povoljna cijena - jedan od prednosti ovlaštenih servisa
 
Da, dobro ste pročitali – iako vam se na prvu vjerojatno druga opcija činila jeftinijom, to je velika zabluda. Servisiranjem vozila u specijaliziranom servisu dobivate garanciju da će vašem vozilu pristupiti stručnjaci ovlašteni i educirani za servisiranje upravo te marke vozila. Oni će uočiti svaki mogući kvar ili poteškoću s kojom se vaš automobil susreće, ili bi se uskoro mogao susresti. Tako će CITROËN vozila u ovlaštenom servisu “pregledati” i servisirati stručnjaci za CITROËN vozila.
Nadalje, rezervni dijelovi koje će ovlašteni servis koristiti odobreni su od strane proizvođača te na njih dobivate garanciju. Zasigurno se nakon takve vrste servisa ne morate kasnije brinuti kako će biti dodatnih kvarova, a samim time i nepredvidljivih troškova.
 
 
Sigurnost
 
 
Sigurnost bi svakako trebala biti na vrhu popisa uvjeta koje bi ovlašteni servis trebao ispuniti. Sigurnost vas i vaših bližnjih u automobilu, a i sigurnost svih ostalih sudionika prometa, čvrsto je vezana i za ispravnost vašega automobila u vožnji. U CITROËN ovlaštenom servisu koristit će se specijalni alati, kvalitetna oprema i zamjenski dijelovi, dok će serviseri biti specijalno obučeni za baš taj automobil - sve navedeno jamči sigurnost i kvalificiranost takvih vrsta servisa.
 
 

 
Bez neugodnih iznenađenja
 
Nećete biti neugodno iznenađeni tijekom ili nakon servisa u ovlaštenom servisnom centru. Budući da je takvoj vrsti servisa njihova reputacija vrlo važna jer je usko vezana uz glavnu kuću, svoj rad će moći bazirati samo na strogim pravilima i zakonima. Također, nakon servisa računa ništa vas neće neugodno iznenaditi. Dijelovi se neće mijenjati bezrazložno, a za svaki dodatni nepredviđeni trošak, primit ćete poziv te tako biti sigurni u kojemu smjeru napreduje vaš servis.
 
I za kraj - gdje servisirati CITROËN automobil?
 
U cijeloj Hrvatskoj naići ćete na ovlaštene servise za CITROËN automobile, a nama je za oko zapeo Auto servis Citroen Zagreb – C S Zagreb d.o.o.. U CS Zagreb d.o.o., servisiraju vaše CITROËN vozilo i unutar i van jamstvenog roka, imaju originalne CITROËN  dijelove, kao i paletu standardnih zamjenskih dijelova te nude usluge popravka za limariju i lakirnicu koji zadovoljavaju najstrože zahtjeva proizvođača. Nama ovo zvuči kao pravi pogodak, a vama?

OCIJENI