OCIJENI

Po čemu su CITROËN vozila tako posebna?

Objavljeno: 4.5.2021. 11:17

Kupnja novog automobila iznimno je važan događaj u kojem svi mnogo kalkuliramo i uzimamo u obzir različite opcije. Automobili su preplavili tržište, a njihove su specifikacije sve brojnije i brojnije. Kako se u toj širokoj ponudi ne bismo izgubili važno je odmah postaviti jasne uvjete koje buduće vozilo treba ispuniti: gradska vožnja, vožnja dužim relacijama, potrošnja, veličina, cijena, i dr. Budući da je CITROËN marka automobila koju svakodnevno srećemo na ulicama, a ponuda im je sve raznovrsnija, vjerujemo da ćete upravo u njihovoj auto kući pronaći model koji želite!
 

Velik izbor automobila

Prvo i osnovno što tražimo od automobila jest da bude namijenjen svrsi koju od njega očekujemo. Dobro je znati ima li auto kuća u kojoj ćemo obaviti kupnju veliki izbor različitih modela ili su orijentirani isključivo na npr. teretna vozila. Osim toga, kupnja automobila je investicija koju ne ponavljamo svakih nekoliko godina te imamo itekako pravo pomno razmisliti o manama i vrlinama modela. Nemojte se ustručavati napraviti širi popis karakteristika željenog automobila. CITROËN nudi odličan izbor automobila, a koriste najmodernije tehnologije kako bi osigurali sigurnu i udobnu vožnju. Karavani, SUV vozila, limuzine i gradski automobili samo su neki od modela koje nude svojim kupcima. 
 

Sigurna vožnja

Bez obzira na to treba li nam automobil samo za gradski prijevoz ili smo u potrazi za obiteljskim automobilom sa 7 sjedala, on mora ispunjavati prvu i osnovnu funkciju, a to je – sigurnost u vožnji. Bez apsolutne sigurnosti nema govora o daljnjim razmatranjima, a CITROËN automobili su prvaci kada je sigurnost na cesti u pitanju. Njihov stručni tim uzastopno koristi najveća znanstvena dostignuća u pitanju automobilske industrije i svojim korisnicima jamči duge i ugodne sigurne vožnje!
 

Ovlašteni servis

Naravno, kada je sigurnost u pitanju, nikako ne treba zaboraviti na servise koji su vrlo važni za održavanje CITROËN automobila što duže u odličnom stanju. Brigu o svojemu vozilu ne trebate prepuštati neovlaštenim servisima jer oni ne koriste najbolji materijal niti prave dijelove te tako narušavate sigurnost koju vam CITROËN nudi. Ovlašteni su servisi pak obučeni za rad s upravo tom markom automobila te tako štede vaše vrijeme i novac, a u svome se radu služe najboljim i najkvalitetnijim materijalima na tržištu. AUTO SERVIS CITROEN ZAGREB - C S ZAGREB d.o.o. smjestio se u Tratinskoj 32 u Zagrebu, a vaš će automobil s njihovim stručnim timom biti u najboljim rukama te i dalje sigurno prelaziti kilometre.

OCIJENI