OCIJENI

Prednosti ovlaštenih servisa

Objavljeno: 16.8.2022. 23:50

Održavanje automobila podrazumijeva velike i male servise koji se obavljaju nakon određene kilometraže ili nakon (u prosjeku) godinu dana. Sigurnost vašeg automobila zasigurno je visoko na vašoj listi prioriteta, ali vjerujemo kako dilema postoji između ovlaštenih i neovlaštenih servisa automobila, stoga vam mi donosimo prednosti ovlaštenih servisa automobila.


  1. Stručna usluga

Ovlašteni servisi garancija su kvalitete usluge jer jednostavno moraju biti. Uvjet proizvođača kako bi servis (p)ostao je redovito upoznavanje s novim zahtjevima automobila koji su svakog dana sve tehnološki kompliciraniji. Redovita edukacija omogućava ovlaštenim servisima da održavaju standard usluge i vozila. Definitivno možemo zaključiti kako je visoka razina stručnosti osoblja kada se radi o ovlaštenim servisima.


  1. Dugoročna vrijednost vozila

Redovito servisiranje kod ovlaštenog servisa doprinijet će očuvanju vrijednosti vašeg vozila. Odlučite li zamijeniti svoj automobil i sadašnji automobil prodati – veće su vam šanse za postizanje bolje cijene koju dugujete kvalitetnom i redovitom održavanju vozila. Servisna knjiga koju potpisuju ovlašteni serviseri vrijedi više od one koju potpisuje neovlašteni serviser.


  1. Viša cijena opravdana kvalitetom

Ovlašteni servisi nešto su skuplji od onih neovlaštenih, ali to nadoknađuju u kvaliteti usluge. Oni koriste isključivo kvalitetne zamjenske dijelove, najbolje ulje za automobil ili filtere – jer moraju održati standard koji se od njih zahtjeva. Kvalitetan servis neće zamjenjivati dijelove koje ne treba samo kako bi dodatno zaradio. Također, ovlašteni servisi čuvaju jamstvo na vozilima što je dodatna prednost kada uzmemo u obzir da svoju poveću investiciju zaista želite očuvati.


Tražite li ovlašteni servis za Citroen vozila – CS ZAGREB (CS Zagreb d.o.o.) je odlično rješenje za vas. Više od 52 godine iskustva kao servis, njihovo dugogodišnje iskustvo i stalna edukacija osigurala je povjerenje proizvođača. CS ZAGREB (CS Zagreb d.o.o.)nudi redoviti servis i održavanje, godišnji pregled unutar i izvan jamstvenog roka te usluge limarije i lakirnice. Upravo su limarija i lakirnica poseban dio njihove kvalitetne usluge jer zadovoljavaju jako stroge zahtjeve proizvođača što doprinosi ukupnoj kvaliteti samog servisa. 

OCIJENI