OCIJENI

Važnost održavanja automobila kod ovlaštenog servisa

Objavljeno: 26.1.2023. 15:08

Sve dok vozilu vrijedi garancija, vozači znaju gdje će održavati svoj automobil. Ali, čim ta garancija istekne, javlja se dilema - isplati li se popravljati auto kod ovlaštenog servisera? Iako je cijena ključna u donošenju te odluke, trebate uzeti u obzir kako je ulaganje u kvalitetan servis, investicija u sigurnost i udobnost na cestama.

Prilikom odabira servisa za vaš automobil, ključno je izabrati kvalificirane stručnjake koji će vam pružiti uslugu koja je u skladu sa cijenama, a garanciju za to možete pronaći jedino kod ovlaštenog servisera.Kvalifikacija ipak podrazumijeva određeno obrazovanje i iskustvo u nekom području. Činjenica je da zaposlenici u ovlaštenom servisu moraju zadovoljiti određeni standard kojeg zahtjeva proizvođač, dakle poznavanje specifikacija, proizvodnje i drugih karakteristika automobilske tvrtke. Osim toga, jednu od prednosti ovlaštenog servisa čini specijalni alat kojeg on ima u uporabi. Korištenje pogrešnog alata za popravak automobila u najboljem slučaju je kratkoročno rješenje, a može ostaviti dugotrajne tragove oštećenja. Pod specijalne alate spadaju određeni programi na koje imaju pravo isključivo ovlašteni servisi.Osim toga, imajte na umu kako kvalitetu rada mogu garantirati jedino ovlašteni servisi. Razlog tome je što od njih dobivate zamjenske dijelove koji su odobreni od proizvođača i dolaze uz garanciju. Iako je ušteda glavni razlog za odabir neovlaštenog servisa, ovo je samo jedna od zabluda. Održavanjem automobila kod neovlaštenog servisa, povećavate vrijednost svog vozila i na taj način možete zahtijevati veći iznos prilikom prodaje.

Ako ste orijentirani na postizanje dugoročne kvalitete svog automobila, prednost održavanja automobila kod ovlaštenih servisa je očigledna. Za sve vozače Citroen vozila, C S Zagreb je najbolji odabir. Servisiramo i održavamo Vaše Citroën vozilo unutar i van jamstvenog roka. Jedino stručno obučeni kadar jamči sigurnost i pouzdanost Vašeg vozila. Posjetite nas za najkvalitetnije održavanje automobila.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

OCIJENI