OCIJENI

CITROËN rezervni dijelovi

Objavljeno: 25.8.2021. 11:56

Kada je u pitanju automobil, prvo moramo misliti na dugoročnu održivost. Automobil je sredstvo koje koristimo svakodnevno i ne kupujemo ga prečesto. Upravo zbog toga što nam je automobil prijeko potrebna, ali i poprilično skupa investicija, ne bismo ga smjeli održavati u neovlaštenim servisima te koristiti neoriginalne rezervne dijelove. Svakako preporučujemo da za svoje CITROËN koristite samo najbolje rezervne dijelove te birate ovlašteni servis!

Originalni rezervni dijelovi

Za svog limenog ljubimca birajte samo najbolje dijelove. Oni će jamčiti dugovječnost automobila i time osigurati uštedu vaših financija. I što je najvažnije – originalni rezervni dijelovi osigurat će najveću sigurnost i kvalitetu, a ima li išta važnije od sigurne vožnje? Također, ti dijelovi uvelike utječu na istančan stil kojim vaše vozilo odiše, a napravljeni su po posebnim propisima kako bi odgovarali najvećim tehničkim standardima na tržištu automobilske industrije.

Dodatna oprema CITROËN

Dodatna oprema mnogo puta olakšava našu vožnju i osigurava uvjete zbog kojih se svaka vožnja pretvara u vožnju iz snova. Ipak, želite li unaprijediti vaše CITROËN vozilo, svakako birajte dodatnu opremu od isključivo renomiranih salona. Ta je oprema uvijek rađena vrlo pažljivo i s najvećim znanjima o tome kako će se dodatni dijelovi prilagoditi vašem vozilu i time ga unaprijediti. Kreativnost, inovativnost i znanje stručnjaka za CITROËN automobile zadovoljit će najviše potrebe svojih klijenata.

Auto servis CITROËN Zagreb

I za kraj – birajte originalni auto servis za CITROËN vozila jer će jedino takav servis koristiti opremu i tehniku koja odgovara vašem vozilu. Njihovi su zaposlenici specijalno obučeni za istaknuta vozila te će u najboljim uvjetima zamijeniti dotrajale dijelove vašega automobila ili ugraditi nova kako biste i dalje uživali u vožnji. Osim za navedeno, možete im se obratiti za usluge servisa i održavanja CITROËN vozila čak i nakon jamstvenog roka, godišnji pregled vašeg vozila kao i za usluge vezane uz područje limarije i lakirnice.

OCIJENI