OCIJENI

Želite li promijeniti izgled vaših usana? Dermalni fileri su idealno rješenje

Objavljeno: 24.3.2021. 10:54

U našoj kulturi punašne usne simbol su ljepote. Stoga razumijemo ako imate manjak samopouzdanja zbog tankih i neistaknutih usana. No, srećom, za to postoji rješenje, a to su dermalni fileri.

Dermalni fileri su odlični i ako primjećujete znakove starenja lica.

Dermalni fileri po svom sastavu najvećim dijelom napravljeni su od hijaluronske kiseline koja je građevni dio kože kojoj daje punoću i elastičnost, te potiče razvoj novog kolagena i zadržava vodu.
 

Starenjem kože, hijaluronska kiselina se gubi te koža postaje suha, smežurana i neelastična. Iz tog razloga često se traži intervencija i pomoć upravo dermalnih filera.

Kako funkcioniraju dermalni fileri?

Osnovni mehanizam dermalnih filera jest da nakon iniciranja na svoju strukturu vežu vodu, čime se postiže efekt dodavanja volumena i oblikovanja. FIleri se resorbiraju kroz razdoblje od 6 - 9 mjeseci, pa i do godine dana. Kako biste rezultat održali postojanim, tretman se ponavlja u određenim intervalima.

Tretirano područje može biti osjetljivo nekoliko dana i blago otečeno, ali odmah nakon zahvata možete se vratiti svakodnevim aktivnostima.

Količina filera koja je potrebna za zahvat je individualna, ali je najćešće dovoljan 1 ml čija je cijena 2.000,00 kuna. U ordinaciji Centra dentalne estetike Starčević koriste se fileri visoke kvalitete švicarske marke Teoxane, koji će riješiti sve vaše probleme i osigurati najljepši osmijeh.

OCIJENI