OCIJENI

Lagan put do savršenog osmijeha uz ljuskice za zube

Objavljeno: 25.10.2019. 10:37

Danas u stomatologiji možemo pronaći veliki broj estetskih zahvata pomoću kojih možemo postići besprijekoran osmijeh, ali jedan je ipak najzastupljeniji - ljuskice za zube. Ljuskice predstavljaju najpopularniji estetski postupak zahvaljujući kojemu brojni ljudi diljem svijeta ne skidaju osmijeh s lica. Ovi protetski nadomjesci su zbog svoje kvalitete, jednostavnosti i vrhunske estetike postali sinonim za “hollywoodski osmijeh”.

            

Razlikujemo dvije vrste ljuskica: kompozitne i keramičke. Iako su obje vrste odličan način za poboljšanje izgleda i funkcionalnosti zubi, keramičke ljuskice su ipak u prednosti prema kvaliteti i dugotrajnosti. Na dugotrajnost ljuskica utječe niz faktora, ali najvažniju ulogu prvenstveno igra oralna higijena. Jedan od razloga za njihovu popularnosti je što njihovo postavljanje rješava veliki broj dentalnih problema, poput razmaka između zubi, oštećenje zuba, istrošenost cakline, posljedice karijesa, pigmentacije ili ortodontske nedostatke.

            

Ljuskice za zube postavljaju se na prednju stranu zuba i na taj način poboljšavaju boju, oblik i cjelokupan izgled zuba. Prema najnovijim istraživanja, ljuskice mogu potrajati do čak 15 godina, što ih čini odličnom investicijom - kako u estetiku osmijeha, tako i u zdravlje.

        

U Ordinaciji Starčević, naš stručan i ljubazan tim velikom broju pacijenata omogućio je blistav osmijeh o kakvom su sanjali. Uz iskusne stručnjake, postupak postavljanja zubnih ljuskica vrlo je jednostavan i zahtjeva najmanji broj posjeta stomatologu u odnosu na ostale estetske zahvate. Posjetite našu ordinaciju i otkrijte koliko je lagan put do savršenog osmijeha!

OCIJENI